Hmm.
Imi plac brunetiicu ochii caprui/negri, sa ma faca sa rad, tupeist, nu vreau un mototol care abia intruga doua vorbe, sa fie nebunatic in sensul bun, sa nu fie un nesimtit care`si bate joc de sentimente, sa aiba grija de mine.
Asta e si genul meu de baiat in plus trebuie sa fie si dragut, sa se imbrace cat de cat bine
Nu exista perfectiune si, chiar daca ar exista, n-as vrea o fata perfecta. Perfectiunea te plictiseste repede.
1 sincera
2 serioasa
3 fizic placut
4 sa fie hotarata in cea ce vrea
5 sa aiba simntul umorului
6 sa fie rationala
7 atee
8 sa fie educata, sa aiba o buna morala
9 sa nu fie foarte vorbareata
10 sa nu ma insele
11 sa nu fie o falsa, ipocrita, falsa
M-ai pierdut la punctul 7 da in rest i'm okay! glumeam
Alina draga cauta ateism definitia pe internt
Spuse domnisorul care a scris "internt", si in fond am spus ca glumeam.
Fata perfecta (tine cont ca gusturile intre baieti sunt foarte variate).
Caracter: as vrea sa fie feminina (prin atitudine, comportament), sensibila, sa aiba incredere in sine (dar nu exagerat de multa!), sa fie inteligenta, sa aiba preocupari/pasiuni comune cu mine, nebunatica, sa aiba simtul umorului, sa alterneze starile de nebuneala si ras cu cele de melancolie (cum fac si eu, dupa cum cere momentul), deschisa la minte.
Fizic (grea decizie, de fapt voi scrie in mare portretul fetei pe care am iubit-o cel mai mult): par blond inchis, natural, lung, nu cret!, ochi verzi, fata... ca de inger , nu prea inalta, corp senzual, slabuta dar cu forme, fund bombat, picioare frumoase, coapse care ies in evidenta, sani medii, naturali, degete fine, maini delicate, picioare micute.
Alte caracteristici: buna in pat?
Fata perfecta: http://blog.jewelrymegastore.com/......runway.jpg
Baiatul perfect: http://4.bp.blogspot.com/......_gates.jpg
Nu exista baiatul perfect si niciodata o persoana nu poate gasi un baiat care sa fie exact pe gusturile ei.
Totusi, eu, sincera sa fiu, nu pun pret prea mult pe aspectul baiatului (asta nu inseamna ca poate sa fie un urat ci sa fie ingrijit, dragut si sa puna pret pe igiena) ci pun mai mult pe ceea ce exista in interiorul lui.
Un baiat ca sa fie pe gusturile mele trebuie:
- sa fie sincer
- sa aiba simtul umorului
- sa aiba grija de mine
- sa ma faca sa ma simt iubita
- sa nu ma insele
- sa nu isi bata joc de mine
- sa fie educat
- sa arete cat de cat bine
- sa fie vorbaret
UnAltAnonimCelebru întreabă:
cristinica20025 întreabă: