Hmm.in primul rand nu toate fac asa ceva... doar pustoaicele astea de 15- 16 ani majoritate care daca este putin atrasa de un baiat gata iu iubeste. Vad ca ti-ai dat seama ca yubirea e un lucru mult prea mare cu o semnificatie enerma. dar altele cred ca e o joaca. Si uneori fetele sunt mai materialiste si spun te yubesk pentru a obtine ceva in schimb:*:*
Buna, sa stii ca nu trebuie sa generalizezi pentru ca nu toate fetele sunt la fel, dar din pacate exista multe astfel de persoane, eu una niciodata nu m-am jucat cu sentimentele nimanui, mereu am spus ` te iubesc` daca chiar am simtit si pentru mine are o mare valoare, din pacate de cele mai multe ori tot eu am avut de suferit, e normal ca daca ai fost dezamagit in dragoste sa ai impresia ca toata lumea e la fel dar nu e asa, depinde pe cine intalnesti, depinde de fiecare persoana in parte.
Intrebarea pe care ai pus-o tu cu usurinta as adresa-o si eu pers de sex masculin.sa stii ca nu toate fetele pot face ceea ce spui tu mai sus, cateodata spunem ceea ce simtim si suntem luate in bataie de joc pentru a va atinge scopurile.acum depinde de fiecare persoana in parte, se intampla ca o fata sa-i spuna baiatului ceea ce simte pentru el iar acesta sa nu o creada, si invers ca baiatul sa spuna unei fete iar aceasta sa nu il creada.depinde de situatie! nu toti(toate) sunt(em) la fel
Nu e vorba de putere, ci de lasitate.recunosc ca si eu am facut-o, chiar de foarte multe ori, si mai mult ca sigur am fost o ipocrita, dar am facut-o pentru ca eram confuza, inca nu eram pregatita sa renunt la el pentru celalalt. dar sunt si baieti care fac asta, daca te consoleaza cu ceva
Pai cred ca trebuie sa fii foarte ipocrita pentru a face asta, si sa nu iti pese de sentimentele baiatului respectiv, care probabil o iubeste. Nu are demnitate si caracter, daca face asa.
Cum spunea si @monyka16, nu toate fetele sunt la fel.
Unele pun mult pret pe sentimente, si chiar daca il iubesc pe baiatul respectiv le este greu sa ii spuna cuvintele "te iubesc". Dar acele fete care spun "te iubesc" fara sa simta acest lucru pentru persoana respectiva sau se gandesc la altul in timp ce o spun, sunt nesimtite si nu se respecta pe ele in primul rand si nu le pasa de cei din jur.
Si baietii fac la fel.Adica eu chestia asta am vazut'o mai mult la baieti.
Daca te incalzeste cu ceva, sunt de aceiasi parere cu tine, in ziua de azi multe persoane zic asta fara sa o simta, eu una nici acum nu i'am spus iubitului meu ca il iubesc, desi il iubesc. Pur si simplu unele/unii dintre noi au interese ascunse.Aceste persoane care o spun cu atata usurinta sunt niste persoane care nu au iubit niciodata si la un moment dat isi vor da seama ca au gresit.
In cazul meu daca e vorba de o relatie serioasa, eu nu'i spun ca'l iubesc, fiindca mi'e teama dup'aia sa rada tot cartierul ca iote'o si pe disperata aia, in caz de o despartire.Intodeauna a trebuit sa ma conving de sentimentele celuilalt ca sa i le spun si eu pe ale mele.
Bafta.
Hm nu toate procedeaza astfel, eu nu as proceda niciodata asa; in primul rand care ar fi avantajele nici unul- m-as mintii pe mine insumi; la un moment dat plictisindu'ma de acea situatie, iar cand va veni adevarata iubire ...nu vei sti sa o recunosti.
Prin urmare nu'ty face griji ca nu toate suntem cum ai spus u mai sus ai grija pe cine alegi
Care'i treaba?
Te-ai nascut ieri? Pentru noi totul are o valoare, unele mai mica altele mai mare. Nu stii cat de fascinant este pentru Lume sa aiba baiatul perfect, care sa creada, sa fie precum un catelus.
Oare cred?
"Cum puteti sa spuneti"te iubesc" unui baiat cu alt nume pe buze?"
Aici depinde de fiecare. Pentru unii Te Iubesc asta nu inseamna nimic. Chiar nimic. Nu stiu motivul pentru care o fac. Poate pentru a da senzatia de bine celuilalt.
Din superficialitete, ipocrizie, putina inconstenta, nematuririzare, din dorinta de a avea un palmares bogat ca si baietii, etc
N-ar trebui sa judeci fetele, ca pana la urma toti suntem oameni, si nu poti spune ca un baiat e tot timpul sincer, si el poate spune te iubesc fara sa simta acel lucru, poate sa zica doar ca fata sa se simta bine, asa ca nu veni cu atacuri de astea ca nu e cazul. toti oameni au defecte, si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem!
Sa stii ca nu toate fetele sunt la fel, fiecare om e diferit in felul sau de a fi, aceeasi parere aveam si eu cind am intilnit o persoana care numai vorbea dar in schimb nimic nu facea, si mi-am zis ca nu ma mai intilnesc cu nimeni, dar sa stii ca sunt oameni care au suferit indeajuns si au constiinta curata, stii ma gindsc ca te-a dezamagit tare de ce? poate ca esti prea bun sau a dorit sa te foloseasca, nu indraznesc sa mkint deoarece nici mie nu imi place sa ma minta, tot binele si raul cel faci se intoarce inapoi asa ca fa numai lucruri ce se cuvin si au un folos, rost.
Esti ranit rau in aripa! nu toate santem la fel.si daca te incalzeste cu ceva, noi fetele o luam si mai rau! dar stii vb aia. un sut in fund un pas inainte ...next level! good luck
Si emilia, nu trebuie sai acceptam pe toti asa cum sunt daca nu e necesar, si nu e intotdeauna necesar si ce daca baietii spun te iubesc gandinduse la alta fata, atunci sa facem si noi la fel? hai ca baietii se arunca pe geam, hai si noi, NU IN ***, NU TREBUIE SA NE INJOSIM LA NIVELUL LOR, DACA O FACI, ATUNCI ESTI CUUUURVAAAA