Reteta succesului este urmatoarea: te culci cu el, dar daca asta se intampla la el acasa, nu ramai peste noapte. In cazul in care se intampla la ea acasa, atunci tipa trebuie sa-i spuna ca trebuie sa plece pentru ca are treaba, dar acest lucru sa nu se intample prea devreme, ci pe la 3- 4 dimineata. Asa il face sa ii manance din palma. In plus, in niciun caz nu trebuie sa-l cauti in vreun fel a doua zi, asteapta sa te caute el... daca esti mai mica, bine asta e dpdv al sexului, cred ca o fata naturala fara + cucereste mai repede decat una cu 10 tone de machiaj si replicile de pe google..nu prea ma pricep la asta eu le fac pe moment daca e ce-mi vine aia zic si depinde cat de dura esti, in cazul meu imi place adrenalina si suspansul de aia ti-am zis prima data de sex
Da nu trebuie tu sa'l cuceresti, lasa'l pe el sa te cucereasca, e parerea mea deci.
Sa vedem... Ar trebui mai intai sa te apropi de el, si sa te prefaci ca iti cad cartile...etc. Apoi,daca te ajuta,inseamna ca e o conexiune intre voi, iar apoi uitate in ochii lui. Zabeste, si spune:"Multumesc"! Apoi clipeste, intoarcete usor, iar apoi pleaca.In pauza urmatoare,treci pe langa el si spune-i:"Buna,eu sunt(numele tau)."Apoi,isi spune si el numele,iar apoi,intreaba-l:Vrei sa fim prieteni? Apoi,el iti raspunde cate goric "Da". La sfarsitul orelor,itreaba-l daca nu vrea sa studiati impreuna la tine acasa.El zice "Da". Apoi,dupa ce trece o vreme,astepti sa te invite la o intalnire. Daca nu face asta din cauza ca e timid,il intrebi tu,dar inainte il intrebi:"Ai o iubita"? El iti raspunde "Nu"! Il intrebi doar asa,ca sa vezi daca tu ai crezut bine, daca el a fost fermecat de gratia frumusetea ta, etc. Apoi, daca el te intreaba:"Vrei sa iesi cu mine?" Tu accepti. Daca nu te intreaba, il intrebi tu: "Esti dragut, si imi place mult de tine.Nu vrei sa mergem la o intalnire?" Si el raspunde:"Da!" Apoi, dupa ce trece vremea, si iesiti de mai multe ori impreuna, poate o sa deveniti iubiti! Succes!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: