| neckunoscut a întrebat:

Intrebare pentru fete: Cum preferati sa se comporte partenerul cu voi in momentul in care faceti sex oral? Acceptati de exemplu sa fiti tinute usor de cap si indrumate sau acest lucru va deranjeaza/jeneaza? Preferati sa fiti libere in acele momente?

5 răspunsuri:
| indecis2014 a răspuns:

Eu zic ca depinde de la fata la fata, dar cred ca majoritatea fetelor accepta sa fie tinute de cap atunci cand fac oral. Oricum cel mai bine iti dai seama de chestia asta si de preferintele lor prin practica...multa practica

| SebastianCMT a răspuns:

In orice fel de pozitie fie ea normala, orala, anala laughing) trebuie sa fii cat mai dinamic, pentru mai multa senzatie! Si pentru cel oral, trebuie sa fii putin atent la inceput cand incepi, sa o simti care este atingerea, gadileala laughing care ii place si continui...

| supraponderallacap a răspuns:

Te rog sa fi mai explicit/a, ce inseamna pentru tine a fi tinuta de cap si indrumata?

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu crezi ca cel mai corect e sa discuti cu partenera ta?
Fiecare femeie e unica si complet diferita de o alta, fiecareia ii place altceva.
Discuta, deci, comunicarea nu numai ca ajuta, dar rezolva o multime de probleme de cuplu!

| buzeduulci a răspuns:

Mie imi place sa fiu trasa de par, de gat. laughing)