anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru fete: Cum v-ar place sa fie bărbatul visurilor voastre? [funda]

7 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor ce lista amanuntita de cereri aveti... d-alea cu " sa poate tricou in dungi maro cu roz, sa-l cheme 3shjkds96 si sa aiba numai sosete gri"

| aniriiiiii a răspuns:

Sa fiee brunet,inal,sa nu fie nimic gras nimic slab proportionat,sa fie romantic,dragastos,sa ma iubeasca, sa ma respecte, sa stie ce sa mi spuna in momentele grele si sa ma simt bine alaturi de el.

| Nobodyy a răspuns:

Pai.
Aspect: Parul ori mai lung si facut cu placa, ori potrivit dar facut tepi cu breton intr-o parte in ambele cazuri. Poate fi orice culoare dar de preferabil brunet. Sa fie mai inalt ca mine, sa aiba cel mult 1.75.Sa fie slab.Culoare pieli deschisa.Sa aibe patratele (whistling) Pot spune ca pentru mine conteaza mult cum se imbraca. Deci vreau sa fie genul. skater. Ochii verzi (nu conteaza marimea), buzele subtiri.
Personalitate: Sa fie dulce cand trebuie.Sa isi arate sentimentele. Sa fie copilaros,intelegator,amuzant.
Hobby-uri: Skate,dans,dnb.
Defecte care le-as accepta: sa fie gelos, orgolios, bleg.
~Yoni.

| sysy_1065 a răspuns:

Buna! pai mie mi-ar place sa fie (fizic :brunet un pic mai inalt ca mine. ochii verzi sau albastriihee hee)in fine sa fie putin tupeist cu mine si mai mult cu altii ca in ziua de azi daca nu esti tupeist te ia lumea de fraier si km atat ...si sa stie sa se imbrace laughing nu stiu sigur la ce te refereai uh dar ...atat am avut de zistongue pa-pa

| Sweet_3291 a răspuns:

Hmmm...cu simtul umorului...sa arate bine, sa fie inteligent, pasional.Si prima impresie conteaza, si sa fie cat mai sarit de pe fixbig grin

| Danyelle a răspuns:

Brunet cu ochi verzi, sa aiba simtul umorului si sa danseze breakdance, sau daca nu, macar sa aiba conditie fizica cat de cat buna big grin:X

| Anonima_3560 a răspuns:

Inalt(1.80), ochi capriu-verzui, par brunet, nu slab nici gras, cu 2-3 ani mai mare, si la partea morala SA NU FIE TIMID, sa NU FIE INSISTENT, nu obrasnic dar sa ai ce vb, sa nu fie `omu` interesului`` etcbig grin te-ai prins tu, nu?big grin