| Atti12 a întrebat:

Intrebare pentru fete: cum va place sa arate un barbat? Iar ca si comportament?

17 răspunsuri:
| Ofiint? a răspuns:

Nu cred în stereotipuri.
Să aibă un aspect fizic+o personalitate de care să mă simt eu atrasă.
Indiferent dacă e brunet sau șaten. Are ochii verzi sau căprui.
Contează să fie îngrijit. De regulă prefer un corp mai armonios, nu tip hulk, dar nici prea slab. Având în vedere că sunt mică de statură, vreau să nu există o diferența foarte mare de înălțime între noi.

| Adry05 a răspuns:

în general îmi plac băieții blonzi/șateni și poate și cu păr creț și ochi albaștri sau verzi dar asta nu înseamnă că nu m-aș uita și la un tip brunet cu ochi căprui
în mare la fizic să nu fie prea gras sau prea slab, să fie mai înalt decât mine măcar puțin.
la comportament să fie sincer, loial, romantic, respectuos, glumeț cu limită, inteligent, ambițios și educat și să avem ce să vorbim, să existe o oarecare chimie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată?

| Violleta2022 a răspuns:

Foarte inalt, suplu, chiar atletic, sa fie inteligent si fleunt in exprimare, sa gandeasca inainte sa deschida gura, sa nu fie vulgar, sa nu injure, sa nu consume alcool decat ocazional, sa nu iasa cu prietenii la baruri si crasme, sa fie politicos si respectuos, sa aiba cunsotinte generale vaste, sa stie a faca complimente unei fete si nu in ultimul rand sa fie curat si ingrijit imbracat.

| SilentRain a răspuns:

Slab, scund și tăcut, sa meargă la magazin cand vreau eu laughing)

| aumih16 a răspuns:

E la unele fete femei le place sa fie musculosi! tatuati! cu cercei! etc! dar sunt si care prefera mai grasuti de astia! ca merg si astia! de ce nu! mai ales astea de 30 40 cam asa! de astia prefera! sigur la astea de 20 greu le plac baietii grasuti! depinde ti-am zis spus! gusturile nu se discuta!

| Atti12 explică (pentru aumih16):

Sau de la varsta de 10 pana la 20 de ani maxim, le plac baietii blonzi, iar de la 20 in sus baietii bruneti cu barba, mult par pe corp, asta am observat.

Răspuns utilizator avertizat
| Hannah06 a răspuns:

Fizic mi-ar placea sa fie mai inalt ca mine, sa nu fie prea slab, chiar imi place sa fie si grasut, sa simt o conexiune buna in privirea lui, iar ca si comportament sa fie educat, cu bun simt, respectuos, protector.
Majoritatea fetelor nu vor muschiulosi, vor barbati normali, dar pe care sa ii simta seriosi.

| YoULoVeAnGeL a răspuns (pentru Hannah06):

Daca ai un anumit tipar de om, clar nu l-ai intalnit pe cel potrivit tie. NU EXISTA TIPAR DE OM PERFECT PENTRU O ANUMITA PERSOANA. Asta clar! Pentru ca nu conteaza cum arata fizic. Poate sa fie cel mai frumos, dar cel mai prost in gandire. Un urat poate gandi de 1000 de ori mai bine cu frumosul vietii si functia vietii de care va tot agatati. Calm. Nu toti sunt ceea ce parwinking

| Hannah06 a răspuns (pentru YoULoVeAnGeL):

Stiu.Nu e batut in cuie tiparul, am zis doar ce mi-ar placea. Am renuntat la tipar cand am intalnit pe cineva in care am crezut. Vreau sa fiu intr-o relatie cu omul, nu doar cu corpul lui laughing

| YoULoVeAnGeL a răspuns (pentru Hannah06):

Bravo, asa sa faci!

Răspuns utilizator avertizat
| YoULoVeAnGeL a răspuns:

Oamenii sunt frumosi in felul lor pentru cei care ii observa. Daca mie imi place un barbat simplu si cu treaba lui, si alteia ii place unul tatuat si vagabond, asta clar denota ca nu toti avem aceleasi gusturi. Fiecare isi alege un anumit tipar de om. Nu conteaza cum esti, cum arati etc. Conteaza ce vrei tu pentru tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru YoULoVeAnGeL):

Fain raspunsul

| marelevenom a răspuns:

Sigur nu ca tine.