Nu exista
POate doar asa pentru mine si pentru fiecare fta in parte
Cel mai imp e sa te iubeasca si sa te respecte
Imi pare rau ca inca nu ai primit raspuns de la nici o fata dar uite eu nu sunt fata si iti zic ca nu exista baiat perfect din punct de vedere fizic si moral pentru nici o fata ci doar material. Daca e gras, chel, asta nu conteaza daca are bani. Asa ca tu hotarasti ce baiat e de tine
Inalt (intre 1. 70-1. 85 ), brunet, simpatic, amuzant, sa stie sa se poarte cu o fata (in special cu mine ), sa ma iubeasca numai pe mine si sa numai vada alta fata decat pe mine, sa ma aprecieze si sa nu fie prost si sa ma insele sau sa ma minta
Marrry fii foarte atenta la ce spui pentru ca daca un baiat ajunge sa iubeasca o fata si sa o respecte din ce in ce mai tare fata ajunge sa fie ea barbatul in casa iar asta nu e bine. Nu ii mai invata prostii pe oamenii astia. t pup
Pai nu exista.
dar eu il vad astfel:
. Ochii mari si negrii (cum ii are dealtfel)
Nici prea scund, nici prea inalt
O freza mai frumoasa...
Sa fie mai educat.
degeaba le are pe toate astea de mai sus daca nu ma iubeste.
Gen Vin disel Sa fie tandru, respectuos, sa arate bine etc...Desi ca baiatul perfect nu exista
Pai. un baiat ca sa fie perfect trebuie sa fie fff frumoss, glumet, sa ma iubeasca, sa aiba bani, inteligent.:X:X Gasesti multe calitati.
Ciao baiatul meu perfect nu ar fi perfect daca nu ar avea imperfectiuni.
imi plac baietii glumeti, energici, romantici, carismatici, genul ala de baiat care te poate ridica de pe scaun atunci cand afara ploua si apoi sa te faca sa dansezi in ploaie
din punct de vedere fizic. aici nu stiu ce sa zic dupa parerea mea frumusetea vine din interior si cand ajunge la suprafata te face sa radiezi, oricum fiecare baiat e frumos in felul lui
mi-ar placea sa fie undeva intre mintea de copil si adult, adica daca ar fi prea matur atunci nu ar mai fi plin de viata, iar daca ar fi prea copil atunci nu ar putea sa isi asume resonsabilitati si nu mar mai putea sfatui.
si cel mai important as vrea tare mult sa fie de moda veche la capitolul sex, poate nu e corect spus de moda veche poate e mai bine credincios nu imi plac baietii care bat apropouri fetelor pe care de abia le cunosc si invers.
as mai vrea sa nu ma minta, daca ar avea ceva de ascuns eu nu i-as sparge intimitatea, adica secretele fac oarecum parte din libertatea personala si nu as vrea sa fie prefacut, sa se dea drept altcineva pentru a parea mai "cool", sa nu imi zica prea devreme ca ma iubeste, a iubi pentru mine inseamna ceva extraordinar si cred ca iti ia ceva timp sa ajungi sa iubesti cu adevarat o persoana si cred ca ar trebui sa o spunem numai atunci cand simtim cu adevarat asta.
si nu imi place genul de baieti care suna cu privat si apoi zic ca nu stiu pe cine au sunat, dar ar vrea totusi o intalnire, sau care iti adauga idul in lista si apoi spun ca nu mai stiu de la cine il aveau, dar ar vrea sa te cunoasca " mai bine", nu ar fi lumea mai usoara fara prefacatoriile astea? e asa de greu sa fim noi pur si simplu?
pe scurt si nu chiar pe scrut aceasta este baiatul perfect in viziunea mea
Eu deja il vad
amuzant, slabut, cu chip fara cosuri
par lung, sincer serios
si gata
Ciao:*
Perfect nuh...ca poate citesc baieti si dupa aceea ajung cum am scris noi fetele pe aici
Pai sa aiba un zambet dragut si ochi frumoshi si ma are:X
Sa fie amuzant si nebun(in stare de orice ca si mine)si ma are:X
nu stiu daca o sa fie exact ca mine sau o sa fie opusul meu(cuminte, care nu injura si nu face prosti)...
Dat pentru tine cum arata baiatul perfect?
Din punct de vedere fizic sa fie dupa gusturile mele, sa-mi placa mie =) din punct de vedere moral sa ma inteleaga perfect si sa-i admir felul de a fi =)
Pey pentru mine baiatul perfect ar trebui sa fie dragut nu neaparat mare frumusete dar sa nu imi fie asa sa ies cu el pe strada.sa se comporte frumos, sa fiu eu cea mai importanta pentru el si mai ales sa nu fie pampalau poate si tandru dar si rece uneori si mai ales sa nu fie genu baiatului cuminte sa fie un pic mai rau (nu stiu de ce imi plac genu asta de baietii cred ca faptul ca vreau sa ii schimb )
Fiecare cu parerea lui. Nu exista baiatul perfect decat in visurile noastre. Eu il visez asa :dragut cu niste ochii superbi, brunet, sa fie sincer, cu simtul umorului, etc ar fi multe de spus.
mikutzzza1000 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: