In primul rand mai dat gata cu glumet. Cine nu si-ar dori un iubit glumet?! Bun ai un punct. Daca e dragut, inca un punct( fetelor nu le plac nesimtiti, mai ales mie), serios cand trebuie e foarte bine, adica nimeni nu suporta cei care se amuza pe treburi serioase. Pana acum ai 3 puncte. Daca e si de incredere, fara sa se dea la alte fete pe la spatele meu inca un punct. Mie una nu prea imi plac aia cu cercei, dar daca spui ca l-ai da jos pentru mine... inca un punct. 5 puncte.
Bun, ai obtinut punctajul maxim!
Nu prea ma intereseaza zodia. Daca esti dragut imi ajunge. Eu sunt scorpion si scorpioancele sunt rele si dragute in acelasi timp.
Mie una imi placi.
Ce rost are sa ma "incurc" cu o fata daca nu mi-ar placea tipa? Adica sa ii dau sperante degeaba si sa o las sa sufere... Neah nu e genul meu. La faza cu zodia : Sexy si rea :X
Vorbe mari.Totul până la proba contrarie.E nevoie de mai mult într-o relaţie.
Pai...
Daca e glumet imi atrage atentia din prima, daca e dragut e si mai bine, serios cand trebuie e necesar si daca e si de incredere ce sa mai spun...deja ma da gata:-P
Bye``
Aww,daca ar fi asa cum zici tu acolo si in viata reala tare bine ar fi dar nu prea cred.Gaseste-ti iubita/prietena in viata reala nu pe net.Bafta la fete.
Asa fetelor le plac baieti glumeti,normal ca draguti, sa nu fie tampit si sa dea mare smecher, nici mie nu-mi plac baietii cu cercel, dar spui ca-l dai jos, si eu sunt scorpion si am 13 ani. Tu cati ai?
Eu fac 16 in noiembrie (22)
Eu fac 13 in noiebrie pe 18
Multi inainte
Pai na. Mie mi se pare baiatul ''perfect'' din cate spui tu acolo Deci..bafta la fete :*
Imediat fac 16 pe 22 noiembrie
Uhaa inca mai intrebi?GlumescEsti foarte bine asa!(dragut, serios, glumet, etc, etcc)Totul bine!
Mda ar fi... Ca prin magie ce-mi place mie brusc dispare... Sau se gasesc parintii sa le interzica iubiti si alte prosti
Trebuie sa mai insisti ca pana la urma o sa sa găsești o fata exact așa cum iti dorești tu, poti sa fi sigur de asta!:* inca mai ai timp
Cred ca as fi cel mai fericit. Mai imi fac multi nervi cu o fata... Am stat o seara cu ea si a 2 a zis : nu merge, ramanem prieteni (EU : OK). Dupa s-a dus la prietena ei si incepe sa ii zica : Caut baiatul ala care sa ma iubeasca si sa fie tandru. (Eram de fata ) Deci imi venea sa o injur, intr-o singura seara nici Harap Alb nu ii va face ce vrea ea. Dar dupa, am vazut ca nu e de mine, se dadea la toti...
Pai...nu pot sa te placa toate fetele, daca nu a fost sa fie cu ea, vine alta, si altele, si pana la urma una cum trebuie, o sa vezi tu.nu te descuraja, din cate ai scris mai sus, ești un băiat super si mai devreme sau mai târziu o fata pe măsură ta își va de seama de asta.
Mynameiz întreabă: