| FrozEenSoul a întrebat:

Intrebare pentru fete big grin Ce parere aveti de genul asta de baiat : Glumet, dragut, serios (cand trebuie big grin), de incredere. Am cercel (daca e nevoie pentru o fata il dau jos big grin).(Zodie : Sagetator), Care cauta relati de lunga durata (Nu o saptamana doua happy. Funda si voturi

Răspuns Câştigător
| SmilePleaseXoXo a răspuns:

In primul rand mai dat gata cu glumet. Cine nu si-ar dori un iubit glumet?! Bun ai un punct. Daca e dragut, inca un punct( fetelor nu le plac nesimtiti, mai ales mie), serios cand trebuie e foarte bine, adica nimeni nu suporta cei care se amuza pe treburi serioase. Pana acum ai 3 puncte. Daca e si de incredere, fara sa se dea la alte fete pe la spatele meu inca un punct. Mie una nu prea imi plac aia cu cercei, dar daca spui ca l-ai da jos pentru mine... inca un punct. 5 puncte.
Bun, ai obtinut punctajul maxim!
Nu prea ma intereseaza zodia. Daca esti dragut imi ajunge. Eu sunt scorpion si scorpioancele sunt rele si dragute in acelasi timp.
Mie una imi placi.

| FrozEenSoul explică (pentru SmilePleaseXoXo):

Ce rost are sa ma "incurc" cu o fata daca nu mi-ar placea tipa? Adica sa ii dau sperante degeaba si sa o las sa sufere... Neah nu e genul meu. La faza cu zodia : Sexy si rea :X tongue

23 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Vorbe mari.Totul până la proba contrarie.E nevoie de mai mult într-o relaţie.

| madyddd a răspuns:

Aoleoooo, m-ai dat pe spate.x

| missoriginal a răspuns:

Pai...
Daca e glumet imi atrage atentia din prima, daca e dragut e si mai bine, serios cand trebuie e necesar si daca e si de incredere ce sa mai spun...deja ma da gata:-P
Bye``

| DamiPapucii a răspuns:

Aww,daca ar fi asa cum zici tu acolo si in viata reala tare bine ar fi dar nu prea cred.Gaseste-ti iubita/prietena in viata reala nu pe net.Bafta la fete. laughing

| FrozEenSoul explică (pentru DamiPapucii):

Crezi tu ca nu caut? laughing

| Shimax a răspuns:

Asa fetelor le plac baieti glumeti,normal ca draguti, sa nu fie tampit si sa dea mare smecher, nici mie nu-mi plac baietii cu cercel, dar spui ca-l dai jos, si eu sunt scorpion si am 13 ani. Tu cati ai?

| FrozEenSoul explică (pentru Shimax):

Eu fac 16 in noiembrie (22)

| Shimax a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Eu fac 13 in noiebrie pe 18

| FrozEenSoul explică (pentru Shimax):

Multi inainte

| IM5 a răspuns:

Pai na.laughing Mie mi se pare baiatul ''perfect'' din cate spui tu acolo puppy dog eyes Deci..bafta la fete laughing :*

| C94 a răspuns:

Anunt la matrimoniale laughing

| val31989 a răspuns:

Chiar daca ai dat funda, iti spun ca esti superrrrrr!

| LaNaibaa a răspuns:

Pfff. ar insemna ca esti baiatul perfect. laughing. de curiozitate. cati ani ai?`

| FrozEenSoul explică (pentru LaNaibaa):

Imediat fac 16 pe 22 noiembrie big grin

| LittleShyDevil a răspuns:

Uhaa inca mai intrebi?laughingGlumesclaughingEsti foarte bine asa!(dragut, serios, glumet, etc, etcc)Totul bine!big grin

| Pitiica a răspuns:

Awwpuppy dog eyes foarte foarte dragutbig grin cred ca orice fata ar fi norocoasă sa fie iubita tabig grin

| FrozEenSoul explică (pentru Pitiica):

Mda ar fi... Ca prin magie ce-mi place mie brusc dispare... Sau se gasesc parintii sa le interzica iubiti si alte prosti straight face

| Pitiica a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Trebuie sa mai insisti ca pana la urma o sa sa găsești o fata exact așa cum iti dorești tu, poti sa fi sigur de asta!:* inca mai ai timpbig grin

| FrozEenSoul explică (pentru Pitiica):

Cred ca as fi cel mai fericitwinking. Mai imi fac multi nervi cu o fata... Am stat o seara cu ea si a 2 a zis : nu merge, ramanem prieteni (EU : OK). Dupa s-a dus la prietena ei si incepe sa ii zica : Caut baiatul ala care sa ma iubeasca si sa fie tandru. (Eram de fata ) Deci imi venea sa o injur, intr-o singura seara nici Harap Alb nu ii va face ce vrea ea. Dar dupa, am vazut ca nu e de mine, se dadea la toti...

| Pitiica a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Pai...nu pot sa te placa toate fetele, daca nu a fost sa fie cu ea, vine alta, si altele, si pana la urma una cum trebuie, o sa vezi tu.nu te descuraja, din cate ai scris mai sus, ești un băiat super si mai devreme sau mai târziu o fata pe măsură ta își va de seama de asta.