Buna, nu neaparat, insa uite eu am un prieten cu 5 ani mai mare ca mine si nu l-am ales pe el pentru.ca e mai matur, ca e mai mare, pur si simplu nu poti sa ii comanzi inimii si nu cred ca se tine prea mult cont de varsta cand e vorba de iubire.
Sunt multe fete care au parteneri de varsta lor sau mai mici, depinde...sunt de asemenea baieti mai mari si pot fi imaturi si sunt baieti mai mici de varsta fetelor si pot avea o gandire matura, depinde de fiecare in parte.
Sunt unele fete care isi aleg baieti mai mari ca ele cu cativa ani, ca poate se simt protejate, baietii mari sunt mai cu capul pe umerii, au mai multa experienta de viata, etc.Eu nu am ales dupa acest criteriu, ci pentru.ca il iubesc.
Nu toti baieti de varsta mea sunt imaturi, e adevarat ca multi baieti de varsta mea sunt mai copilarosi dar asta nu m-ar impiedica sa am o relatie cu unu de varsta mea. Dar, nu am avut pana acum parte decat de baieti mai mari.
Nu-s fată dar îţi răspund logic şi apelând la biologie şi psihologie.
Când e vorba de fete de 14-16 ani, atunci acest considerent este corect pentru că în jur de 90% dintre adolescenţi sunt mult mai puţin maturizaţi psihic faţă de 90% dintre adolescenţe.
Băieţii, de obicei, se maturizează cam pe la 16-17 din punct de vedere psihic iar fizic cam pe la 13-14.
La fete e invers, se maturizează psihic (mă rog, încep acest proces accelerat) cam pe la 12-14 însă fizic se maturizează abia pe la 16-17.
Dar, chiar şi-aşa, există numeroase excepţii.
Eu aproape mereu am avut relaţii cu fete mai în vârstă pentru că, deşi ele teoretic se maturizează mai repede, de fapt tot cele peste 17 ani încep să ştie exact ce vor.
Spor!
Nu mi se par mai imaturi si mai degraba copilarosi. Cea ce este un atuu din punctul meu de vedere
Da, dar nu neaparat. Am avut prieten care era de aceeasi varsta cu mine si nu se observa acest lucru, insa sunt multi altii care se comporta imatur.Cand vrei sa iesi si tu prin oras, la un suc, in parc, nici nu-si amintesc de tine iar relatia voastra este numai intre cei patru pereti ai clasei voastre/in scoala sau nici atat. Nu generalizez, pentru ca mai sunt si baieti ce apreciaza o fata si gandesc matur.
Pai.eu sincer nu
mie`mi plac baietii de o varsta cu mine pentru ca.
sa zic asa pot fi mult mai deschisa cu ei decat cu cei mnai mari
Da baietii de varsta noastra sunt mai imaturi decat noi, de aceea toate fetele au prieteni mai decat ele. Dar ca sa iti dai seama comparate cu o fata de varsta ta sa vezi cum e.
Intr-un fel.adica.exista exemple cand la fete le mai plac si baieti de aceiash varsta. dar de obicei la fetele mai mici. exemplu. mie imi place de cineva cu 5 ani mai mare ca mine? deoarece gandeshte mai matur. dar fiecare cu gusturile lor
Nu neaparat ...depinde de persoana am fost cu un baiat de varsta cu mine care era foarte matur deci nu trebuie sa fie neaparat mai mare...
Important e sa besti persoana respectiva ...nu varsta conteaza(din punctul meu de vedere)
NU [-x
Prietenul meu e cu 1 an mai mic decat mine
Eu ii prefer pe cei mai mici sunt mai sensibili
Categoric da.vezi tu fetele se maturizeaza mai repede ca baietii de aceea fetele isi doresc mereuo rel cu un baiat mai in varsta decat ea deoarece baietii de varsta ei sunt prea copilarosi.bine inteles pana la o anumita varsta...
Dap...stii ce se intampla cu baietii din ziua de azi, cred ca is super tari la o anumita varsta si dupa care isi dau seama cat de penibili au fost(inca ceva, scuze am vrut sa iti dau funda la raspunsu cu laxativul da, dp ce am vazut raspunsurile am inchis, si mi-a fost refuzata intrebarea pf...)
Sunt mai imaturi(nu toti), cei care sunt si cu 4 sau 5 ani mai mari stiu mai bine cum sa se comporte corect cu o fata.(si ceea ce e legat si de viata sexuala)
Nu neaparat depinde poti avea iubit si cu 4 ani mai mare poate sa fie mai mic dar tot ce conteaza e sa iti placa mult de el.
adelynaa întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: