Pai, cu priviri... Te uiti la el si cand se uita la tine ii zambesti si iti intoci capul...si tot asa pana se prinde ca il placi si vine la tine. Eu asa fac mereu:X Si merge:X
Daca vrei pe cineva petreci timp cu respectivul si te comporti natural. Nu exista o cheie a succesului.
Tocmai faptul ca trebuie sa afli ce ii place si sa il descoperi face prima parte a unei relatii foarte interesanta.
Ma rog, ideea e sa nu exagerezi in gesturi, tonul vocii, imbracaminte, etc., dar nici sa te inchizi in tine.
In principiu, daca m-am descurcat eu se descurca oricine.
Spor!
Hmm... pai sa vedem armele fetelor :
-atitudinea
-decolteu (imposibil sa nu vezi fete cu decolteu in ziua de azi. keep up the good work girls. ca suntem prosti si cadem in plasa )
-blugi cat mai mulati... se accepta si fuste cat mai scurte
am ramas fara idei ii 4 dimineata, oamenii normali dorm la ora asta nu vorbesc despre decolteuri asa ca o sa ma opresc si eu
eu nu am facut niciodata primul pas, nu as sti ce sa iti raspundeu sunt invatata sa vina baietii la mine
Eu pur si simplu ma comport normal...nui nevoie sa fac fel de fel de chestii pentru a seduce:p
Chiar nu stiu.am fost eu insa-mi.chiar daca il iubeam mai demult(am mai avut o idila cu el acum un an dar el era un fel de "gigolo") pur si simplu s-a indragostit el de mine.nu eu l-am facut sa se indragosteasca de mine.
anonim_4396 întreabă: