| tweety_8071 a întrebat:

Intrebare pentru fetebig grin.cum seduceti barbatii?winkingce lucruri faceti mai exact, cum ii aratati ca il vreti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai flirtez happy ma joc cu parul, ma imbrac sexy
ii fac cu ochiul happy
ma fac ca ma impiedic si ii cad in bratelaughing[depinde]
acum flirtez, dupa aia sunt indiferentawinking
il las sa fiarba big grin si lucrul acesta il atrage

succes
sau trimit pe cineva sa vada ce sanse am big grin

7 răspunsuri:
| Denisa a răspuns:

Pai, cu priviri... Te uiti la el si cand se uita la tine ii zambesti si iti intoci capul...si tot asa pana se prinde ca il placi si vine la tine. Eu asa fac mereu:X Si merge:X

| stresu a răspuns:

Daca vrei pe cineva petreci timp cu respectivul si te comporti natural. Nu exista o cheie a succesului.
Tocmai faptul ca trebuie sa afli ce ii place si sa il descoperi face prima parte a unei relatii foarte interesanta.
Ma rog, ideea e sa nu exagerezi in gesturi, tonul vocii, imbracaminte, etc., dar nici sa te inchizi in tine.
In principiu, daca m-am descurcat eu se descurca oricine.
Spor!

| yanny`s a răspuns:

Pai ii privesc atent, le zambesc si le fac cu ochiullaughing) e de ajunslaughing

| zzzuperman a răspuns:

Hmm... pai sa vedem armele fetelor :
-atitudinea
-decolteu (imposibil sa nu vezi fete cu decolteu in ziua de azi. keep up the good work girls. ca suntem prosti si cadem in plasawinking )
-blugi cat mai mulati... se accepta si fuste cat mai scurte

am ramas fara idei ii 4 dimineata, oamenii normali dorm la ora asta nu vorbesc despre decolteuri asa ca o sa ma opresc si eu big grin

| paramore a răspuns:

it wasn't me eu nu am facut niciodata primul pas, nu as sti ce sa iti raspundworriedeu sunt invatata sa vina baietii la minehee hee

| CatalinaMarina a răspuns:

Eu pur si simplu ma comport normal...nui nevoie sa fac fel de fel de chestii pentru a seduce:p

| Pupily92 a răspuns:

Chiar nu stiu.am fost eu insa-mi.chiar daca il iubeam mai demult(am mai avut o idila cu el acum un an dar el era un fel de "gigolo") pur si simplu s-a indragostit el de mine.nu eu l-am facut sa se indragosteasca de mine.