Sunt baiat, deci nu stiu cat de relevant e raspunsul meu, pentru tine.
Majoritatea fetelor zic ca isi doresc un asa baiat, asta cat timp arati si bine din punct de vedere fizic.
Personal, iti dau un sfat: NU FII FRAIER!
De ce, zic asta?
Simplu. Fetele isi doresc genul asta de baiat, insa doar in particular (in intimitate). In viata, trebuie sa fii dur, sa inveti sa te descuri si sa stii cum sa te descurci (asta include inteligenta, educatia, un caracter ceva mai dur).
Daca esti timit in unele situatii, e ok, daca esti timid mereu nu e prea bine, pentru tine.
Fii romantic, dulce, timid, cu cine trebuie si cand trebuie, in rest fii mai dur, lumea e dura si cruda.
Sper, sa nu te fi deranjat nimic din ce am zis!
Ţi'ai dori tu să ajungi la curu' lu' mama, nepotule...Ţi'am zis, treci pe la şcoală, că eşti deficitar, pe urmă fă pe smardoiul pe net, că te bate limba română, ratat jegos ce eşti.
Ce terminat esti, sa mor eu
adevaru e ca pe net n-ai cum sa-ti dai seama cu cine vorbesti, poate si tu oi fi vreun smecher de asta si nu un frustrat, nu stiu hai ca mi-a facut placere, bft
a, pentru fata cu care vorbeam mai devreme, nu-mi mai trimite mesaje sa-ti dau id-ul meu ca vrei sa vorbesti cu mine ca numai am chef, m-ati plictisit
Din ce ai spus tu...
Pentru mine ar fi băiatul perfect...
Dar mai am de căutat...
Chiar deloc nu m-a deranjat, chiar mi-a placut sfatul tau mersi!