| JustStitch a întrebat:

Intrebare pentru fete, voi neavand relatie si ati cunoaste un tip si vine la voi si va propune sa va faca sex oral, motivand ca oralul face parte din fanteziile lui si nimic mai mult ati aceepta aceasa oferta de nerefuzat?

28 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E o întrebare utopică. Femeile, cu excepția prostituatelor, niciodată nu pun sexul mai presus de relație. Vrei sa faci sex? Trebuie sa treci prin relație, macar un minim de relație. Daca crezi că vreo dama se aruncă din prima sa facă sex, te înșeli, părerea ta nu e conforma cu realitatea.

| RAY a răspuns:

Tu îți imaginezi ca asa ușor ajungi la pasarica muieri, trebuie sa simtă atracție fizica fata de tine în caz contrar ii este scarba și sa te vadă dar sa te lasă, sexul gratis nu exista, costa chiar și limbile fetele știu asta

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Multumesc de vot

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Nu e nici pe departe o oferta "de nerefuzat" laughing

Fetele nu sunt așa disperate ca băieții.

| Emma30555 a răspuns:

Nu. Femeile nu funcționează asa. Dacă îl place poate sa accepte după ce el face niște pași, o conversație plăcută, o seara drăguță, o atracție evidenta între ei, o siguranță pe care sa o simtă, dar cred ca ar vrea sex normal, sexul oral e doar un preludiu, dar dacă nu are nici o legătură, chimie cu el nu ar accepta niciodată doar fiindcă el propune asa ceva, ar părea chiar deplasat

| ywar a răspuns:

Eu as face sex oral cu cartea de gramatica. Ajuta, mai ales la cratime. Poporul roman a inceput sa urasca cratima in ultimii ani. Tinerii, dar nu e o regula, urasc asta. Sex oral cu gramatica. Baga tare!

| helpforyou a răspuns:

Bravo!
Îți cauți o domniță care să te accepte?

| iulia0514 a răspuns:

Nu! În nici un caz nu aș accepta asa ceva de la un om pe care nu-l cunosc! Doamne ferește de unde va vin ideile astea!? Nu cred ca o femeie întreagă la cap ar accepta!

| cristi202 a răspuns (pentru iulia0514):

Ei cred ca femeile gindesc ca barbatii... Lor le e usor sa o faca urgent, oriunde, dar nu sunt constienti ca o femei are nevoie de incredere, de stabilitate, de un cuib, de o atmosfera...

| iulia0514 a răspuns (pentru cristi202):

În sfârșit un bărbat care înțelege femeile! Nota 1000

happy
Am o femeie acasă pe care zic că o înțeleg, și datorită căreia cred că le înțeleg pe femei. Dar pot fi ele înțelese vreodată? Pentru cei mai mulți dintre bărbați sunt o mare necunoscută...

Eu cred ca da pot fi înțelese secretul este să ști sa asculți happy dar sunt de părere că tu ști asta happy

Da, așa e. Soția mea mi-a zis că unul din lucrurile pentru care s-a hotărît să se căsătorească cu mine a fost faptul că o ascultam. Îmi făcea placere sa o ascult, ea sa povestească și eu să ascult. Și orice altceva ar fi zis. Consider că nu poți cunoaște un om daca nu ești dispus să îl asculți. Și cunoașterea e esentiala într-o relație.

Corect și eu sunt de aceeași părere! De exemplu eu și soțul meu suntem împreună de 14 dar în acești 14 ani nu a fost zi în care la sfârșitul zilei sa nu ne așezăm la masă față în față și sa discutam despre cum a decurs ziua, el ma asculta pe mine și eu pe el indiferent la ce ora ajungeam acasă mereu suntem dispuși sa ne ascultăm unul pe celalalt!

Wow! Ce frumos! Pai da, că așa, chiar daca apar probleme, ele nu sunt lăsate să degenereze incit sa produca fisuri in relație, sunt rezolvate din fașă. Noi nu avem un timp la care sa stam la "masa tratativelor" happy, dar tot avem un timp cînd vorbim, doar că nu e regulat, vorbim si cînd facem treabă împreună, sau ne oprim sa vorbim (asta întotdeauna daca sunt lucruri serioase). Cel mai tare a fost cînd ne-am retras sa fim singuri-singurei, și ne-am pus pe povestit, de nu am mai făcut nimic happy (înțelegi tu). S-a întimplat și asta de doua ori
Într-un fel sau altul, orice relatie sănătoasă se bazează pe comunicare.
14 ani? Noi am avut 14 ani pana in octombrie. happy Nu îmi vine să cred că au trecut 15 ani...
Nu exista "frumos" între calificative, că răspunsul tău l-ar merita din plin. Trebuie sa mă mai iau de admini sa puna calificativul de frumos, că uneori se dau răspunsuri tare frumoase!

Mulțumesc! Noi Încercăm sa găsim un echilibru pentru ca pararea mea este ca căsnicia e ca o balanță trebuie sa ști cum sa ți totul în echilibru dacă se înclină balanța e greu sa o mai redresezi! Noi pana acum am lucrat în domeni total diferite și nu prea apucam sa facem ceva împreună de când a apărut copilul și am stat acasă când avem timp liber ne ocupăm exclusiv de el și iarăși nu apucăm sa discutăm și de aceea am păstrat tradiția cu discuția de la sfârșitul zilei!

Faina imaginea cu echilibrul. Asa si este. Imi p[lace si ca stiti sa va gestinati timpul, sa aveti timp si pentru copil, si pentru voi. Nu pot decat sa va urez sa ajungeti la nunta de argint!

Mulțumim la fel! Deocamdată copilul e pe primul loc că la cât de mult ni-l-am dorit pe atât de mult îl iubim! Noi am rămas pe locul 2 dar mereu avem timp unul pentru celalalt și timp pentru noi înșine pentru ca nu trebuie să uităm că fiecare are nevoie de puțin timp doar pentru el happy

Noi nu avem copii... Am vrut mult, cit mai multi sotia, eu am zis macar 3, dar acum era bine si cu unul. Si totul ar fi ok, am fost ambii la medici, sa vedem care e situatia. Pur si simplu nu a fost sa fie pana acum. Si de acum, la 52, e deja tirziu... sad

Nu a-ți luat în calcul adopția? Noi ne-am gândit serios sa adoptăm chiar nici nu excludem total ideea dar așteptam să mai crească piticul! Cumnata mea a rămas însărcinată după 20 de ani de la căsătorie deci niciodată nu e târziuhappy

Am vorbit deja de adoptie. Dar deocamdata e la stadiul de idee...
Stiu ca niciodata nu e tirziu, inca mai speram un pic. Inca s-ar putea, desi ea are 52 de ani, dar fizic e intr-o forma excelenta inca, si inca nu se vad semnele menopauzei.

Ma bucur ca nu v-ați pierdut speranța și ca sunteți deschiși și la ideea adopției, sunt atâția copiii care au nevoie de dragostehappy

Da, asa este!

| DovleacTurbat a răspuns:

Nu-s femeie, dar nu ți as recomanda sa faci asta, dar totuși daca vrei: Înainte de asta, verifica l in gura, sa nu aibă infecții, ciuperci, dinți lipsă, carii că poate te trezești cu vreo infecție.
Vezi sa nu vina cu "un scop", iar la fata locului să își schimbe brusc "scopurile".

| SuperFata a răspuns:

Nu știu la ce filme te uiți, dar nu- mi imaginez o femeie căreia sa ii propui sa ii faci oral și ea sa- și desfacă picioarele sa o lingi.
Ma faci sa rad, serios. -laughing
Asta cu ' oferta de nerefuzat ' e maxima.
Sa nu îndrăznești sa te duci sa întrebi o tipa adă ceva ca te poți trezi cu geanta în cap sau chiar direct la politie, ca este o hartuire.
Deci nu te du sa propui asemenea mizerii.

| Andra4862 a răspuns:

Nu As accepta... Dar există riscul ca după ce iti face oralul(tu nu ai haine pe tine) să te adreseze sexual( adică să ataca sex anal cu tine si neprotejat)

| Andra4862 a răspuns (pentru Andra4862):

Adică să facă ** am scris gresit