Pai nu stiu, nu as putea sa generalizez pentru ca in fond ma uit la tot corpul si fundul trebuie "sa se potriveasca" cu fizicul baiatului, adica daca e mai slab sa nu aiba fundul bombat pentru ca nu da bine.Sa nu fie prea mare sau prea bombat dar sa fie dragut asa, poate sa fie mai mic.
Eu sincer ma uit la fund la baieti . Parerea mea este ca trebuie sa iti placa si fundul, adica forma lui trebuie sa te atraga.Acum depinde de fiecare persoana in parte, asta e valabil doar in cazul meu si eu consider ca este o zona erogena.
Sincer,eu nu ma uit la fund daca il are mare ssau mic, dar pe mine nu ma atrag astia cu fundul mare, parerile difera de la fata la fata, pentru mine conteaza mult mersul lui si atitudinea
Eu ca fata, uneori ma uit la fundurile baietilor, sincer prefer sa fie bombat
Mai, ce pot sa zic...eu ca fata nu pot sa zic ca m-am uitat vreodata la fundul unui baiat. De obicei fetele se uita la fata, haine, comportament..si poate dupa la fund.
Bun, si cum ar trebui sa fie acel fund ca sa iti placa?
Nici nu stiu cum sati raspund.....deci eu prefer un baiat care sa nu fie pre gras.dar nici pre slab.si sa nu aiba fundul mai mare decat el...dar nici mai mic.habar nu am. cum sa-ti raspund,.
Mersi oricum... dar in concluzie conteaza si asta pentru o fata...
Pai sincer eu ca fata nu ma uit la fund da ma uit la figura fetei la haine comportament la abdomen eu stiu sa nu fie nici pre gras nici slab sa-l zboare vantul unui baiat nu-i sta bine sa fie slab si chiar daca e slab fara muschi
Daca are burta, ce faci? nu-l mai placi?
Nu
anonim_4396 întreabă: