anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru fete: dacă o prietenă vă mărturisește că s-a întâlnit cu un băiat de câteva ori iar la ultima intalnire și-au făcut sex oral reciproc, dar nu spune și de sex normal, voi ați crede totuși că au făcut și sex normal?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Da as crede. Eu as ascunde mai degrabă oralul decât sexul normal. Sex fac toți oamenii,, la oral unii au niște retineri sau prejudecăți, nu recunosc deși îl practica majoritate

11 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

De ce mi-ar pasa?

| Michele7 a răspuns:

Da, cred. Dacă voia să ascundă faptul că au făcut sex normal probabil ar ascunde și faptul că și-au făcut oral, probabil...

| minrest a răspuns:

Odata ce a facut sex, si simte nevoia sa spuna asta unei prietene, de ce ar explica fara pudoare toate detaliile tehnice, cum ar fi ca a facut sex oral? Iar cealalta fata, de ce si-ar imagina scenele de sex ale prietenei ei, este libidinoasa?

| dullcat a răspuns:

Intre prieteni ar trebui sa existe incredere. Daca nu vrea sa spuna totul, aia e.Dar sa iti faci filme despre altii nu e ok.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nu ma Interesează ce au făcut ei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dragă Rozi, ești obsedată!

| StoicAnalysis a răspuns:

Tu ai ceva cu sexul oral? Nu de alta, dar mai mereu aduci asta in intrebarile tale.

| Miruna333 a răspuns:

Nu, daca am incredere in ea nu as asuma ca m-a mintit. Normal ca as intreba-o cum de doar oral si atat, as cere detalii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sexul oral mi se pare cea mai scarboasa si neigenica activitate sexuala pe care omul a inventat-o, deci de ce m-ar interesa continuarea?
Oricum, i-as spune acelei prietene sa aiba grija de ea ca o vede Dumnezeu ca practica pacatul onaniei

"9 Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu?

Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. "

" Dar cât despre fricoși, necredincioși, SCÂRBOŞI, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua."

Pe langa asta,

https://www.csid.ro/......-16834093/

https://www.doc.ro/......-recunosti

As indruma aceea prietena sa-si gaseasca alte activitati, mai placute inaintea Domnului si cu mai putine riscuri pe viitor!
Si da, in cazul in care nu a facut sex normal, sa se apuce, dupa casatorie!

| sammie a răspuns:

E treaba ei.