anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete daca stiti ca un baiat va place su in una din zilel astea la scoala inainte de incepera orelor ati gasi un trandafir pe banca cu un biletel gen" te plac" ce ati face? lati considera un gest dragut prea siropos, etc

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca biletelul e si semnat,probabil ar incepe inima sa-mi bata brusc in cap,mai ales daca respectivul mi-ar placea si mie!
As ascunde repede si biletelul si trandafirul, incercand sa ma calmez si vreo doua ore n-as indrazni sa-l privesc pe baiat. Poate ca mi-ar fi mila de trandafir si l-as scoate din pupitru, desi ar trebui sa dau explicatii oarecum stanjenitoare.Si,as fi fericita ca sunt in prag de dragoste!
Asa as face eu,dar nu stiu cum ar face fata ta!
Gandeste-te ca ar putea sa nu te placa,gandeste-te ca ar putea sa discute "evenimentul" cu toate prietenele ei,gandeste-te sa nu fii pus intr-o situatie neplacuta.
Un biletel discret sau prin viu grai, poate ar fi mai indicat.
Nu te dezumfla, gandeste-te ca marile victorii necesita un mare curaj si o tactica perfecta!
Mult noroc!

6 răspunsuri:
| 0IoAnA0 a răspuns:

Mie sincer mi-ar placea foarte mult dar depinde de fata pe care o placi. daca e mai baietoasa nu prea merge. bafta!

| didiDia a răspuns:

L-as considera un gest dragut. E frumos sa fii un astfel de baiat si sa faci un asemenea gest, mai ales daca si fata te place sau te va placea in viitorul apropiat.

| Sabyynna a răspuns:

Sa imi dea un bilet pe care sa scrie "te plac", in timp ce eu deja stiu asta?raised eyebrows Nu prea ar merge. Plus ca e posibil ca fetei sa nu i se para un gest frumos. Sincer. eu decat sa primesc flori si biletele de la un baiat, prefer sa vorbeasca cu mine, sa imi zica cuvinte dulci si sa aiba ochi doar pentru mine. Asta e o dovada de iubire mai mare decat un biletel. Pe biletel poti scrie ceva doar ca sa iti bati joc, dar trebuie sa ii arati ca sentimentele tale sunt din adancul inimii.

| KimBianca a răspuns:

Mi se pare adorabil love struck

| oOoRubyoOo a răspuns:

De aceea nu este bine sa te uiti la filmul "Liceeni"

| Andru_7365 a răspuns:

Mie una mi se pare un gest foarte dragut care ar impresiona aproape orice fata