anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete...daca un baiat de la care nu v-ati astepta ,pe care nu-l placeati neaparat sau pe care il considerati doar un prieten v-ar oferi o poezie de dragoste scrisa de el in care va marturiseste ce simte pentru voi ... cum ati reactiona?

Răspuns Câştigător
| YumeHime0 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat ceva asemanator si nu a fost deloc placut. Tin foarte mult la el, dar ca la un frate si mi-a fost mila de el. Un timp il tot evitam pentru ca nu stiam ce sa ii zic, cum sa ma port cu el. Il vedeam ca sufera, asa ca m-am hotarat sa vosbesc cu el. I-am spus ca poezia mi s-a parut foarte frumoasa, ca are talent, dar ca nu ma asteptam sa ma placa. I-am zis ca pur si simplu nu pot sa il iubesc mai mult decat ca pe un frate, ca ne cunoastem de prea mult timp. Ca e un baiat super si ca merita langa el o fata care sa il iubeasca. De curand s-a combinat cu o fata draguta si am ramas buni prieteni. Asta e un happy-end ca in filme, dar nu mereu se intampla asa...

4 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Cred ca ar fi o surpriza destul de placuta. Mi-ar face o parere destul de buna, insa ai grija cui ii faci o astfel de surpriza! E posibil ca fata respectiva sa nu aprecieze gestul.

| ElenaBa a răspuns:

Nu stiu, daca mi-ar placea as fi foarte bucuroasa, iar daca nu pre si il socot prieten, tot m-as bucura dar nu in asa asura ca sa ii pot spune si lui cuvinte de dragoste, asa zice multumes, dar nu te iubesc si scuza. Eu asa as face dar depinde de acel cui ii sunt adreseata poeziiile de dragoste. Funda te rog-rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu lua in seama "mironoselile" de tipul : Ah as fi cea mai fericita, cine nu isi doreste un baiat sensibil! Gestul este frumos, dar o pui pe ea intr-o situatie dificila in care sta si se gandeste daca sa iti raspunda la fel de "profund" sau vorbal sau in scris sau apasat sau etc. Gestul e ok, dar ar fi mult mai ok daca i-ai dat poezia abia dupa ce vorbiti fata in fata si tu o anunti dinainte ca simti ceva pentru ea. Daca respinge gestul, poezia e bine sa o tii numai pentru tinebig grin

| Anyskaaaa a răspuns:

Salut.Eu una as fi fericita. In zilele astea sa primesti o poezie de la un baiat e foooarte rar, de obicei baietii trimit un sms cu vreo poezia de 3 randuri luata de pe net! Daca fata nu v-a aprecia, atunci sigur nu merita grija.