| calin3003 a întrebat:

Intrebare pentru fete: De ce sunteti atat de orgolioase? Intotdeauna sunteti cu nasul pe sus si tot timpul doriti ceva mai mult de la un baiat.

7 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Draga Calin, personal, nu sunt orgolioasa deloc!
Ca nu pot. Am o relatie de un an jumate cu un baiat, si pot sa spun cu mana pe inima ca nu pot fi orgolioasa. Insa, nici nu ar trebui sa fiu orgolioasa, ca e el si pentru mine! laughing.

Orgoliu - depinde de caracterul fiecarei fete.
Unele se dau orgolioase ca sa va atraga atentia asupra lor. Unele pur si simplu asa s`au invatat, nu este vina lor neaparat. Bafta!

| Marijuana a răspuns:

Daca voi ati fi altfel si noi ne-am schimba comportamentul.De ce sa ne multumim cu unu` care ne inseala,care ne minte, care se duce la altele, un prost care inca se mai gandeste la fostele lui prietene cand putem sa avem unu` asa cum ne dorim? Nu zic, poate si noi fetele suntem vinovate in unele privinte, dar fiti seriosiwinking voi sunteti in general MAREA PROBLEMA. Acum sa nu crezi ca le pun parte materialistelor, daca la aste te refereai, care au pe cineva care le iubesc cu adevarat dar nu le poate satisface toate mofturile si ele il vor p`ala cu bani ca ala poate. Oricum oh go on fiecare au partea lor de vina asa ca intrebarea nu prea isi are rostu`.

PA happy

| Papusik a răspuns:

Nu e vorba de orgoliu, dar noi fetele avem nevoie de muulta atentie iar daca nu ni se ofera ce vrei sa facem?
Sa stam si sa plangem (cum am facut eu )?
Intotdeauna vor ceva mai mult de la un baiat pentru ca se plictisesc la un momendat. Acelasi chestii in fiecare zi, aceleasi discutii?
Daca poti mai mult de ce sa nu arati ce poti?
Succes! love struck

| VacutzaRoscata a răspuns:

Nu toate, de exemplu eu nu sunt deloc asa oh go on

| nonny50 a răspuns:

Calin,fetele sunt sa le iubesti, nu sa le intelegi! Nu te mai obosii cu intrebari de ganu`! happy

| zăGhost a răspuns:

Nu e vorba de orgoliu, există unele calităţi pe care dacă o persoană nu le are şi cealaltă da, nu are cum să ţină relaţia, de asta multe fete au unele pretenţii de la un băiat, dar stai calm că mai există şi fete care acceptă o relaţie doar de dragul de a avea una şi nu aşteaptă mare lucru de la respectivul.

| Lavinia a răspuns:

Nu toate sunt asa, alea de care zici tu nu se numesc orgolioase, se numesc fitoaselaughing