Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu corpul lui nu trebuie tu sa intelegi, bravo lor ca isi descopera sexualitatea singure e un pas spre independenta
Curiozitatea a omorat pisica.
Stiu dar e ciudat sa-ti bagi degetele parerea mea.
Stiu ca a omorat pisica. Eu sunt foarte curioasa de fel si nu-i prea bine intotdeauna. Uni au curiozitati mai... ciudate.
E ciudat, dar mai rau e daca se dezvirgineaza fara sa realizeze.
E pererea unei fete sau a unui baiat?
Sunt fata si eu sunt curioasa dar ma documentez inainte de face ceva.
Dezvirginare inseamna penetrarea vaginului, asului sau sex oral. De aici si intrebarea aia " Unde mai esti virgina? ".
Nu se dezvirgineaza nimeni daca-si rupe himenul sau ata, e doar o formulare gresita.
Si o fac pentru ca exista alternativa. Exista abstinenta, sex, masturbare. Fiecare alege ce-i convine, cum unele cupluri incep prin petting pentru a se cunoaste mai bine si nu trec direct la sex cu un preludiu mai lung.
Am inteles. Ai 15 ani. Daca nu te tenteaza, mai asteapta. Dupa, cred ca vei dori mai mult.
Am crezut ca esti in '99. am vazut 999 la numele tau. scuze.
Nu-i nimic stiu La varsa aia ma jucam cu papusele barbie
Serios la 20 de ani cat spui pui intrebari de tip poti avea orgasm prin atingerea sanilor? ) Si cum sa te dezvirginezi cu degetul? ti se pare ca prin 7 cm cam cat masoara un deget te poti dezvirgina? ))) Mda...
Logic,logic...logiiiiiiiic așa e TPU-ul întrebare adresată fetelor și răspunsuri aproape numai de la băieți trist...
N-ai cum sa te dezvirginezi singura! Dezvirginarea presupune un act sexual cu un partener.
Iti raspund sincer si la subiect. Fetele sunt niste fricoase de prim rang.Mai bine prefere sa isi maseze clitorisu sau sa isi bage cel mult un deget decat sa faca sex normal cu iubitu sau prietenu.Cauza indoctrinarea proasta si societatea in care traim.Sa stai mama virgina cat mai mult ca asa e bine, chiar daca in ea urla hormonii sa o faca, sau daca aflu ca nu ai wsti virgina te omor cu mana mea..wtf.Astea sunt fetele din ziua de azi, frica ca o sa le doara de o sa moara sau ca ma rupe mama daca nu mai sunt le impiedica sa o faca normal.Si le ramane o singura varianta.Sa se Masturbeze, sa isi bage un deget sau poate si mai rau de atat. Fetele care nu gasesc placere in a face sa zicem Dragoste si prefera Masturbarea in viziunea mea sunt niste pocnite imature si infantile in gandire.Sexu e placut daca il faci cu un baiat care tine la tine si te iubeste.Esential este sa te protejezi.
Pun ce intrebari vreau probleme? Mi-am facut cont doar sa pun niste intrebari apoi dispar.
Nu mai poti ramane virgina pana la nunta, eu de exemplu vreau sa termin 2 facultati, apoi trebuie sa muncesc, o sa ma casatoresc in jur de 28-30 ani as fi baba
Ce te retine sa o faci? cate tinereti aveti fratilor? cat esti tanara sau tanar distreaza-te.ca dupa aia o sa ti se acreasca de un singur partener.
Iti doresc sa ai numai fete, iar atunci sa le spui sa o faca cand vor ele si cu cine vor ele cat mai des de la 14 ani cel tarziu.
La Spiru Haret poti sa faci si 10 ca tot asa de prost/a o sa ramai.
Omule aici vb de fete in pana mea care au 19 ani si le e frica sa o faca.ti se pare normal? Cand e normal sa o faca in noaptea nuntii dupa tine ar fi cel mai minunat si constata cu stupoare ca vai mu e oki parteneru la pat sau si mai rau.Consider ca de la 20 de ani in sus daca intalnesti un baiat serios care are ganduri de viitor cu tine sa o faci fara nici o retinere.
Frica de ce? de durere.stai calma ca nu se moare din asa ceva.Astea de au facut-o sunt oki si sa iti mai zic ceva daca esti fata.Habar nu ai ce placere iti ofera un orgasm.nu se compara cu nimic.e placere maxima.
byanka14 întreabă: