Imi musc buzele cand sunt nervoasa, si cu mana prin par imi dau cand vreau sa mi-l asez.nu cuceresc baietii cu chestiile astea banale citite din ziare, viata reala e altfel
Pai :
Muscatul buzelor -> [eu personal] de emotie, atunci cand sunt atenta la ceva
Gestul cu mana prin par -> Cand vreau sa atrag atentia, cand imi place un TIP (la mine este un reflex involuntar), si atunci cand vad ca am niste fire rebele de par. care nu stau la locul lor :d si poate o sa ti se para ciudat dar atunci cand sunt nervoasa ma joc in par ))...deci cam asta este
Eu sincer iti zic, eu ma joc cu mana prin par atunci cand sunt emotionata, mai ales cand vad un baiat dragut sau cand ma rusinez, iar muscatul buzelor la fel
Multumesc pentru raspunsuri.Cam majoritatea sunt pe aceias idee.Nici nu stiu la cine sa dau funda ca meritati aproape toate.Am sa-i dau totusi la bubu ca o fost mai directa si o zis exact ce o gandit iar la restul "Interesant" si "Folositor". Apreciez ca ati fost sincere
Hmm sa vedem, cand vorbesc cu un tip imi musc buzele pentru a parea mai nu stiu senzuala sa ii arat lui ca sunt cam interesata de el, iar la faza cu parul nu stiu. eu imi dau cu mana prin par sa mi`l aranjez din instinct nu stiu la altele. fundita acum?:d
Faza cu buzele: sincer nici eu nu stiu sigurdar cred ca de cele mia multe ori, cand sunt stresata
iar datul cu mana prin par: sa ma fac frumoasa...mai mereu ma joc cu parul:cand sunt atenta la ceva, cand sunt relaxata, uneori cand sunt nervoasa...(:
Am uitat sa zic ceva la buze:mereu mi le simt uscate si simt nevoia sa le umezesc
Eu sincer imi mai musc buzele uneori cand imi place mult un baiat sau imi dau cu limba peste ele mi se usuca buzele... uneori imi mai musc buzele si cand am pofta de ceva
Cu mana in par au obiceiul cam toate fetele, mai ales alea care au parul mai lung si le vine pe fata.eu sunt tunsa bob si imi vine parul de fiecare data pe fata, mai am si instinctul sa imi bag mana in par toti timpul.
eu una ti-am raspuns foarte sincer
pupici :*
Pai ma mușc de buza, cand stau cu iubitu de vorba sa vadă ca vreau sa-ma sărute, și cu mana prin par ca asa m-am obișnuit
Pai eu imi musk buzele cand sunt nervoasa sau preocupata de ceva anumesi cu mana prin par. cand ma plictisesk
beausingurlamasamea întreabă: