| ririsa a întrebat:

Intrebare pentru fete: de ceva timp am inceput sa ma ud din ce in ce mai des in situatii banale cum ar fi de exemplu: dimineata cand ma trezesc si lenevesc mai mult in pat, in timpul orelor cand stau si ma plictisesc, cand vorbesc cu o oarecare persoana fata in fata mai mult timp, cand ma emotionez putin mai tare, chiar si in somn... Pana acum ceva timp nu aveam problema asta, oricum sa fiu sincera nu m.ar deranja asa tare doar ca imi este frica sa nu ajung in situatia in care sa ma ud si sa se observe prin blugi iar cei din jur sa observe. Am mai observat si faptul ca atunci cand ma "joc" singura ma ud si de 2 sau chiar 3 ori mai tare decat o faceam pana acum... e normal sa se intample chestia asta atat de des?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este normal, daca te obsedeaza atata de mult sexul si te autoexciti cu gandul la el.
Daca ai fii mai ocupata, nu te-ai mai gandii atat de mult si ca atare, nici nu te-ai mai umezii atat de mult.

| ririsa explică (pentru Violleta2022):

Sunt virgina, nu am facut sex pana acum.

| Violleta2022 a răspuns (pentru ririsa):

Da fetita, chiar si daca esti virgina, gandurile tale despre sex declanseaza umezirea vaginala!
Cu cat te gandesti mai mult, cu atat te umezesti mai tare!

| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea ca libidoul tau sa fie atat de intens/ridicat incat sa te plasezi din acesta privinta/motiv in randul persoanelor NINFOMANE. Fiindca ninfomania reprezinta de fapt o stare patologica care devine evidenta la femeile prezinta un libido mai intens/exagerat si o surescitare/supraexcitare continua. Reprezinta de fapt starea de dorinta sexuala continua, prezenta permanenta, insa mult mai intensa in comparatie cu libidoul doar ridicat in cazul unor femei. Din acest motiv ambele simptome sunt considerate de fapt disfunctii sexuale care se caracterizata printr-un apetit sexual exagerat. S-a constatat ca femeile nimfomane sunt afectate de sindromul excitarii genitale persistente si din acest motiv ele au senzatia persistenta ca organele lor genitale sunt intr-o stare continua de excitare, similar cu senzatia de a fi tot timpul in preajma momentului de producere a orgasmului. Dar cel mai interesant aspect al nimfomaniei o reprezinta faptul ca aceasta stare de surescitare continua nu se manifesta printr-o dorinta expresa de a intretine sex cu un barbat deoarece asa cum reiese din cercetarile mai recente, se pare ca nimfomania este oarecum prezenta si/sau carcteristica mai degraba in randul femeilor cu orientare lesbiana. big grin

| ririsa explică (pentru corbulalbrosu):

Nu cred ca am vreo legatura cu ce ai scris tu aici...

| Necunoscut112 a răspuns:

Foloseste absorbante zilnice. Pentru asta sunt facute.

| ririsa explică (pentru Necunoscut112):

Alea subtiri de tot?

| Necunoscut112 a răspuns (pentru ririsa):

Da. Sunt mai multe marci care le produc. o sa te simti mult mai ok cu ele.

Si cum se simt? ca cele obisnuite sau?

Nu. Fiind mult mai subtiri decat cele obisnuite, nici nu le simti. Acestea doar absorb secretiile, astfel incat sa nu ai niciun discofort din pricina asta. Incearca-le cu incredere!

Si cam cat timp as putea sa tin unul pe mine pana sa il schimb? cam vreo 2 pe zi sunt okey? sau ar fi prea putine pentru o zi?

Sunt ok doua, dar oricum, tu o sa simti cand nu mai e ok absorbantul, adica o sa simti umezeala, moment in care trebuie sa il schimbi.

Okey, multumesc happy ti-am lasat un mesaj pe privat

| RoxanaRamona96 a răspuns:

Daca n-ai mai avut vreun act sexual de mult timp da, vei incepe sa ai cat mai multe pofte de sex, vei avea tot mai mult chilotii uzi, iar singura...doar amana poftele pentru o anumita perioada. nu e vreo problema, ca sa te ingrijorezi tongue
N-ai cu cine sa o faci, joaca-te singura, dar nu des, evita sa te mai gandesti la placeri...

| ririsa explică (pentru RoxanaRamona96):

N-am apucat inca sa o fac cu cineva, sunt inca la liceu.