anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete. De la 1 la 10 cat de importanta este masa musculara la baieti?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Salut,

Sunt atât de multe fete pe lumea asta cu gusturi care mai de care mai diferite, încât e aproape imposibil să faci o generalizare. Totuși, cred că majoritatea ar cădea de acord că un băiat cu musculatura mult prea dezvoltată nu este prea atrăgător. Cred că am prefera calea de mijloc - nici prea bine făcut, dar nici neglijent cu propriul corp. Să arate bine și să fie prezentabil ar fi cel mai important.

8 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

8

| RAY a răspuns:

Mai important este inaltimea, femeile aprecieaza barbati inalti degeaba esti pitic cu muschi

| Violleta2022 a răspuns:

Cat de important este muschii unui baiat pentru o fata, din punctul meu de vedere, undeva la 7-8. In schimb, conteaza enorm ce are in cap si cum se comporta cu fata, nu muschii conteaza!

| neutrino a răspuns:

3. Decat cu muschi, mic, urat la fata si prostut, mai bine dragut, inaltut si istet. Bineinteles ca si portofelul isi are rolul sau.

| deeeaqq a răspuns:

Şase.

| rxxysh90 a răspuns:

Degeaba are muschi daca nu are minte, nu stie s-a poarte o conversatie si n-are cei 7 ani de acasa. Deci un mare 1.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru rxxysh90):

Si e mai bine unul inteligent dar urat cu spume? Tu ai dat o extrema, eu am dat alta.

| AdeeaDeea2000 a răspuns:

Stii? Faza cu muschii... poate degeaba are muschi daca nu e cat de cat istet si nu stie s-a se comporte frumos.Aici...gusturile se discuta.Totusi, nu stiu cat de multa minte are o fata care s-a sustina ca masa musculara conteaza foarte mult nici macar un 5 nu as da...masa musculara e un plus si poti fi fericita cu plusul, dar poti fi si foarte fericita daca el e bun, dragut, te face fericita, se comporta frumos.