Salut,
Sunt atât de multe fete pe lumea asta cu gusturi care mai de care mai diferite, încât e aproape imposibil să faci o generalizare. Totuși, cred că majoritatea ar cădea de acord că un băiat cu musculatura mult prea dezvoltată nu este prea atrăgător. Cred că am prefera calea de mijloc - nici prea bine făcut, dar nici neglijent cu propriul corp. Să arate bine și să fie prezentabil ar fi cel mai important.
Mai important este inaltimea, femeile aprecieaza barbati inalti degeaba esti pitic cu muschi
Cat de important este muschii unui baiat pentru o fata, din punctul meu de vedere, undeva la 7-8. In schimb, conteaza enorm ce are in cap si cum se comporta cu fata, nu muschii conteaza!
3. Decat cu muschi, mic, urat la fata si prostut, mai bine dragut, inaltut si istet. Bineinteles ca si portofelul isi are rolul sau.
Degeaba are muschi daca nu are minte, nu stie s-a poarte o conversatie si n-are cei 7 ani de acasa. Deci un mare 1.
Si e mai bine unul inteligent dar urat cu spume? Tu ai dat o extrema, eu am dat alta.
Stii? Faza cu muschii... poate degeaba are muschi daca nu e cat de cat istet si nu stie s-a se comporte frumos.Aici...gusturile se discuta.Totusi, nu stiu cat de multa minte are o fata care s-a sustina ca masa musculara conteaza foarte mult nici macar un 5 nu as da...masa musculara e un plus si poti fi fericita cu plusul, dar poti fi si foarte fericita daca el e bun, dragut, te face fericita, se comporta frumos.
Pustoaicaaaaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: