| indecis2014 a întrebat:

Intrebare pentru fete...Eu am o prietena care nici nu vrea sa auda de sexul oral. Ce as putea sa ii zic sau cum sa o fac sa vrea de buna voie sa imi faca oral? Cum sa o fac sa isi doreasca asta? imi puteti spune din propria experienta? sau cum vedeti voi situatia? cum ati vrea sa va abordeze baiatul pentru a va simtit atrase de el si s-a simtit dorinta sa ii faceti oral? Multumesc anticipat pentru raspunsurii! happy

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te iubești doar pe tine și ale tale plăceri!
Stai jos!
Pa, pa.

| TheSpecialOne a răspuns:

Pai ati facut sex normal? tu i-ai facut ei oral? eu si prietena mea am ajuns sa facem oral dintr-o discutie complet aiurea in care i-am spus ca imi place... ei si ca as pupa-o iar ea a zis ca nici gand si in final a cedat dar cu conditia sa imi faca si ea mie sex oral

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa-ti intrebi mama cum a fost convinsa.

| mihai69 a răspuns:

Fata nu trebuie „convinsă" să facă nimic în ceea ce privește sexul. Trebuie lăsată să facă doar ce-i place. Altfel se cheamă viol.

| neutrino a răspuns:

Tu nu mai esti un pusti, asa ca, daca doresti sa o atragi spre sexul oral, fa-i tu cateva numere consecutive, astfel incat ea sa se obisnuiasca cu aceasta noua metoda de a face sex.

| Dariusuu a răspuns:

Da ce-ți mai respecți prietena frate.

Felicitări.

| Alcyon a răspuns:

Nu prea cred ca ai cum s-o convingi. Daca insisti cu asta, mai mult o indepartezi de tine. Femeile renunta mai greu la inhibitii. De asta se spune ca abia la 30 de ani, o femeie atinge maturitatea sexuala. N-ai cum sa grabesti tu lucrurile si s-o transformi prin magie, dintr-o fata timida in pat, intr-o regina a sexului. Lucrurile astea se fac treptat. Sexul oral se ofera, nu se cerseste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indecisule,intr-o relatie comunicare si respectul sunt alea mai de baza treburi ce trebuiesc luate in seama, nu vrea trebui sa-i respecti doleanta, asta daca te respecti pe tine ca barbat, iar un barbat advarat respecta o femeie, am dreptate? In ce priveste raspunsul altora ca atunci cand se va satura de sex normal are sa treaca si la cel oral sunt niste inchipuiri perverse, numai un masturbator poate sa gandeasca asa, nici un cuplu nu se va plictisi de sex normal daca pune suflet in ceea ce face si de ce nu? un pic de imaginatie pentru unele jocuri erotice nu stricawinking
Doresti sex oral? fi baiat istet, nu trebuie sa stie nimeni ce faci tu pentru ati linistii poftelewinking Dar sa nu faci marea greseala sa-i spui prietenei tale ca daca nu vrea sex oral te vei duce la alta

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Cand sexul normal devine banal o sa vrea sa experimenteze si altceva.
Rabdare.

| irrumator30 a răspuns:

Sexul oral tine de doua mari principii: incredere in partener si igiena la locul muncii. Daca ea nu vrea sa auda, atunci incearca sa o stimulezi intai tu oral pe ea, si apoi propune-i sa va faceti reciproc in 69, dar sa te speli foarte bine de fata cu ea, pe jucarie. Daca ea se va incumeta sa incerce, ii va place cu siguranta. Totul tine de increderea in tine si in igiena. Mult noroc!

| Alexia26 a răspuns:

Daca asta e intrebare pentru fete, intrebarea pentru baieti, care e?

| Roxxy95 a răspuns:

Ar trebui sa ai rabdare cu ea, cu timpul isi va schimba parerea.

| BeatriceL90L a răspuns:

Cu timpul, ai incercat sa vizionati filme impreuna?

| roxyme a răspuns:

Fa-i tu primul sa vada cum este si o sa iti faca si eawinking

| MunteSSi a răspuns:

Sunt femei care nu accepta sa faca sex oral pentru nimic in lume! si sunt alte femei care isi doresc si face oaral cu mare placere... doar daca incerci sa dai si tu cu limbuta poate o sa iti faca si ea! Am intalnit si - si...

| leahjuffie a răspuns:

Ai putea sa incerci sa faceti dus impreuna, sa ii faci tu ei sex oral de cateva ori, sa o saruti pe tot corpul, si apoi poate va face si ea asta. Important este sa o faci sa se simta sigura pe ea, din punctul meu de vedere. Poti sa incerci sa ii vorbesti, cand o mangai, sa ii spui ca ti-ai dori foarte mult sa iti faca si ea asta... Oricum, este alegerea ei daca o va face sau nu. Iar daca o va face, trebuie sa ai grija sa o faci sa se simta la fel de iubita/respectata, sa nu dezvolte o ura fata de sexul oral din cauza felului in care te-ai putea purta cu ea. Succes!