Normal, bineinteles, eventual cu anestezie epidurala. E mult mai bine pentru copil si mai bine si pentru mama.
Prima sarcina a mea am zis ce-o vrea bunul dumnezeu si a fost baiat, insa mi-as dori ca a doua sarcina sa fie o fetita.Si daca va fi baiat ma voi bucura de el asa cum m-am bucurat si de primul
Natural desigur. Am inteles ca cezariana poate duce la complicatii foarte grave atit copilului cit si mamei, dar nici acea semn de la taietura nu prea arata bine de aceea voi nashte natural.
Eu am nascut normal si e foarte bine, ai ceva dureri dar nu insuportabile nu e bine nici cu epidural pentru ca trebuie sa stai cu capul nemiscat pana ii trece efectul altfel ramai cu dureri de cap si nici nu as vrea sa ma vad taiata pe burta toata viata de la cezariana Iar in cazul in care tu esti nu poti decat prin cezariana
Eu nu vreau sa am proprii mei copii si daca voi ceda totusi ceea ce nu cred, voi alege cezariana.
mi se pare mie sau uh esti baiat,,,,
app cum o da dumnezzeu l-)
copilu sa fie bine l-)doamne ce intrebari,,,,
Sunt prea speriata de acest pas important din viata unei femei.nu vreau sa nasc.sunt destui copii abandonati care au nevoie de iubire, nu?
Cand voi avea bebe vreau sa nasc prin cezariana ca sa scap de dureri si sa nu ma fac cat galeata
SweetGirl_9879 întreabă: