| 4evergentleman a întrebat:

Întrebare pentru fete/femei : voi v-ați combina cu un barbat mai tăcut? Dar care are probleme psihice dar e cuminte civilizat puțin inteligent, frumusel?

35 răspunsuri:
| 4evergentleman explică (pentru Silviu092):

Du-te cumetre și caută cearta cu altcineva,nu am chef de prosti că tine, o sa îți găsești tu nasul tau odată că prea tare ești în cleanta, fraieri ca tine ști ce fac cu ei? Îi pun sa îmi șteargă încălțămintea, asta e nivelul tau de șmecherie. Inspiri mila că ți-o footeam eu, dar nu îmi pun mintea cu tine fatalaule

| RAY a răspuns:

Aspectul fizic este decisiv în orice relație care implica sexul cu fetele

| haileewatson a răspuns:

Mai intai vindeca-te; urmeaza tratament si mergi la doctor, si abia dupa cauta relatii.

| Emma30555 a răspuns:

Eu personal nu. Dar nu înseamnă că nu poți găsi pe cineva asemănător ție. Aici e cheia de fapt, noi oamenii ne cuplam în mare cu persoane asemănătoare noua, pe care sa le putem înțelege, și la rândul lor sa ne poata înțelege sentimentele și nevoile. Trebuie sa avem chestii în comun

| Turbo223 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Anxietate am si eu, lucrez la ea. Daca lucreaza si el la stima de sine si vrea sa evolueze este ok, ca nu poti sa ai mereu incredere in tine pe toate planurile si e firesc.Prin probleme psihice ma refer sa nu fie psihopat, sociopat, borderline, antisocial etc