Prima varianta. Tocmai pentru ca il iubesc ii doresc binele si sa fie fericit alaturi de alta si atata timp cat nu mai vrea sa fie cu mine ii pot fi prietena, sa-l sustin.sa-i fiu aproape.[asta daca el m-ar lasa] dar nu as vrea sa-l vad cand este cu prietena pentru ca mi-ar fi greu m-ar multumi doar sa stiu ca e o fata care l merita si ca e fericit cu ea
Deci consider ca este mult mai buna prima varianta si poate asa dupa un timp cine stie
Buna!
A doua, caci daca l-as vedea cu alta, as crapa. Ori al meu, ori al nimanui.
Pa, pa.
Daca il iubesc si este o iubire imposibila as prefera sa-l vad cu o alta fata, fericit. Dar problema este sa nu-l vad eu mereu cum se iubeste cu ea pentru ca m`as simti ca ultimul om si as suferi mult. Sa fie cu ea, dar sa nu-l vad eu doar sa stiu si sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu sunt eu.
Si daca este neaparata nevoie dupa o perioada de recuperare incerc sa-l uit cu ajutorul altui baiat
Nici una, nici cealalta.Lupt pentru ceea ce iubesc, nu-l dau alteia pe motiv ca'vreau sa fie fericit'.Nu.Lupt ca eu sa-l fac fericit, renunt abia atunci cand observ ca el nu va fi nicicand fericit cu mine.
Dc sa fiu falsa sa spun ca mi-ar convenii prima varianta? foarte putini sunt cei care vor asta, asta in cazul in care exista. daca e vreun fost prieten care nu am avut nimic pentru el sau nu mai am, poate sa fie fericit cu cine vrea dar daca inca mai simt ceva nu mi-ar convenii sa fie fericit cu altcineva, daca nu e cu mine poate sa fie cel mai trist om dupa pamant ca nu ma intereseaza si il si sustin
Wai deci eu il iubesc enorm pe iubitu` meu, dar daca el ar fi fericit langa o alta fata, wai nu stiu nu m`as bucura n`as fi fericita pentru el, n`as vrea sa-i fiu o prietena buna. wow ce prietena buna sa-i fiu daaca`l iubesc asa. as rupe orice legatura cu el si as incerca sa-l uit... l-as lasa sa fie fericit, da` nuuu vreauuu astaaaaa:d.
Prima varianta.Intotdeauna mi-au placut oamenii fericiti. Dar nu as putea sa fiu prietena cu el, stiind ca il plac.Refuz sa mai fac inca o data prostia asta.Gata,mi-am invatat lectia
andrei2011_7996 întreabă: