Da, poate ai dreptate, dar depinde de fata de care vorbesti. Poate ca ea nu simte nimic si nu vrea sa dea sperante degeba fiind constienta ca nu va putea fi nicio relatie vreodata intre cei doi.Sau poate asupra fetei au avut loc unele presiuni in dorinta de a i se demonstra acea iubire adevarata de care vorbesti, iar asta lasat un gust amar.Mai exista o varianta:aceea sa ii placa sa se lase rugata, mai greu de cucerit.Multa bafta daca aceasta este povestioara ta!
Din experienta mea personala, sansa asta se lasa cu si mai multa suferinta. Fiindca, daca un barbat iti este indiferent desi stii ca te iubeste, atunci chiar ca nu mai e nimic de facut, indiferent iti va ramane pana la adanci batranete. Eu i-am dat o sansa, doua, trei, pana am inteles ca el sufera mai mult decat merita, fiindca era un baiat bun si tandru. Am ramas prieteni, fiecare are viata lui, familia lui.
Prin asta trec eu acum. Degeaba baiatul respectiv te iubeste enorm, ar face ori ce pentru tine daca tu nu poti simtii absolut nimic pentru el. Daca chiar e ca o fata sa nu poata simtii nimic pentru un baiat nu e nimic de facut deoarece s`ar agrava situatia, fata s`ar simtii stresata de acel baiat si nu i`ar accepta nici macar simpla prietenie, iar asta ar fi dureros pentru respectivul. Inimii nu`i poti poruncii pe cine sa iubeasca, stiu e ciudat in dragoste da asa e. Uneori in loc sa alegem ceea ce ne face bine, alegem ceea ce ne face mai mult rau din simplu fapt ca iubim si nu ne dam seama. E greu de inteles taina iubirii
Buna cossmy! Eu as da orice sa existe un baiat asa, sa ma iubeasca neconditionat. Daca ar sti ca exista, si n-as avea o relatie, categoric i-as acorda o sansa chiar daca nu ma atrage asa cum ar trebui. Daca te afli intr-o astfel de situatie si fata la care tii nu-ti da atentie, renunta incet.Sunt sigura ca vei gasi o fata care te merita si care te va face fericit.Bafta!
Daca nu simti nimic pentru persoana respectiva nu are rost sa ii dai astfel de sanse, pentru ca sunt sperante fara sens. O inima care nu iubeste nu poate fi senzibilizata cu nimic! Doar persoanele nesincere care nu au sentimente si vor sa profite financiar de celalalt acorda astfel de sanse. Dar nefericirea e de ambele parti atunci:unul nu iubeste dar sta cu acea persoana doar pentru bani, celalalt iubeste dar nu e iubit!
Daca esti in situatia in care iubesti o fata iar ea nu iti raspunde, in ciuda nenumaratelor dovezi de iubire din partea ta, multumeste-i ca e sincera cu tine si nu iti da sperante fara rost.
Sincer, la cum ma simt acum, nu cred ca ar conta sau mi'ar pasa prea mult care ar fi motivu pentru care ar acorda acea sansa
Eu, sincer, nu. daca pe mine nu ma atrage acea persoana de ce sa fiu cu el? sa-i dau o sansa sa sufere? mai bine il las sa se gandeasca in continuare la mine ca la fata de care s`a indragostit, nu ca la fata care l-a facut sa sufere. nu e mai bine asa?
Uite, sunt mai mica, dar sunt in aceeasi situatie (cred) un baiat e indragostit de mine de 5 ani si am dovezi... dar pot sa zic ca nu simteam nimic pentru el dar acum ca ne intalnim mai des incepe sa-mi placa de el. da i-as da o sansa...adica i-am dat-o si sunt cea mai fericitaaa!
Pentru o fata in special, este ceva minunat cand un baiat face totul pentru ea.Sa sti ca ar faca orice si ca te iubeste, este un adevarat vis.
Chiar daca nu este inebunita, oricum te priveste altfel.Stie ca tu ii oferi ceva in plus decat ceilalti baieti, care o privessc ca pe o amica.
In timp, dacaa ii castigi dragostea, poate o sa-ti dea o sansa.
Bafta
Nu stiu daca i-as da vreo sansa.
Daca nu ma atrage in niciun fel, nu stau nici in ruptul capului ca l-as face mai rau sa sufere.
De ce sa suferim amandoi degeaba?!
Toti o sa avem sau am avut parte de relatii 'imposibile', neimpartasite!
Trebuie sa inveti sa treci peste!
Si eu am patit asa si imi era un prieten foarte bun dar din pacate nu eram atrasa de el. Ma iubit cam vreo 4 ani, iar dupa acesti 4 ani atractia a continuat dar a crescut si el, si-a gasit o prietena si i-a mai trecut . Eu nu am putut sa fiu indiferenta pentru ca si eu tineam la el foarte mult dar ca si la un frate si nu ca la un prieten, si ieseam in vacanta zilnic, venea la mine si ne uitam la filme, ne imbratisam...chesti care pentru el contau mult, iar cand pe el il vedeam fericit, desi adanc in sufletul meu stiam ca poate nu e bine ca l-am imbratisat ma bucuram cand ii vedeam acel zambet sincer
Si Nu.Nu as putea sa fiu indiferenta fata de o persoana care stiu ca ma place dar sa ma iubeasca cum a facut-o acel prieten al meu
(indiferenta sunt doar cu cei care trateaza fetele sau baieti ca pe niste obiecte)
anonim_4396 întreabă: