Daca vrei sa stii, dupa un studiu stabilit de americani, o femeie poate fi satisfacuta cu un penis de minim 5 cm Si oricum, cand sunt in erectie, majoritatea au lungimea intre 12-15 cm.Asa ca nu mai asculta toate prostiile cum ca marimea ar conta sau cum se lauda majoritatea idiotilor ca o au peste 20 cm in erectie.Si in orice caz, nu vaginul conteaza, ci clitorisul
Bvvvvvvvvvvv, un raspuns f bun si documentat, se vede k nu esti o tuta care se gandeste doar sa aiba una mare si groasa in ea (scuze de exprimare) putine stiu ca 80% din orgasm este datorita clitorisului. Chiar esti inteligenta si mi ar face placere sa vb si pe mess daca si u vrei. in caz ca vrei te astept cu mare placere pe idul: eurynomus3free
Voi baietii sunteti obsedati de asta? Sincer, de ce dracu ar conta marimea? Credeti ca 15cm nu ne pot satisface in egala masura cu 30? Nu marimea conteaza, ci "technica"...
Depinde de fiecare pentru mine conteaaza si marimea si varsta si chipul! A da, si PERSONALITATEA!
Pai zi si mie ce marime iti place si ce varsta ar trebui sa aiba tipul respectiv si daca nu te deranjeza daca mai esti virgina ca am indoieli, daca te deranjaza sa raspunzi aici poti sa mi zici pe mess; eurynomus3free
Nu. Atâta timp cât face femeia fericită nu contează. Poate să aibă și 10 cm și 20 cm dacă femeia este mulțumită numai contează.
Spunele ca nu conteza cat de mare e barca, conteaza cum se misca valul, si cand o sa o freci pe una o sa auzi mai adanc!
Păi dacă te referi la ceea ce cred eu.
- CONTEAZĂ.
De exemplu, nu e bine, să fii slabăă fără nimic. Dar nici să fii grasăă, cât o.
Şi depinde şi de vârstă, şi de înălţime.
Eu am 14 ani, un metru şi 60 şi ceva de cm, şi 50 de kg. Şi toţi îmi spun că arăt bine, şi îmi place şi mie cum arăt [nu am burtă, nimic ] Sincer.
Fundă?
Care e marimea care te ar multumi? poti sa mi raspunzi si pe mess, am idul eurynomus3free
Cand e vorba doar de sex, pentru one night standuri marimea poate conta, insa daca partenerul pe care il iubesti e dotat sau nu, asta conteaza cel mai putin.
Mda, dar un tip mai putin dotat dar mai versat poate da rezultate bune daca stie cum sa si foloseasca scula si binenteles si altceva...
Http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4711021_700b.jpg uiteo p'asta =))
Da, ai dreptate k nu conteza f mult marimea ci tehnica si ce faci in competare asa ca ai gandit corect si poate vb si din experenta ta. Mi ar face placere sa mai discutam daca vrei
Ok
Treaem24 întreabă: