| JustABelieber a întrebat:

Intrebare pentru fete.Mi-a venit menstruatia acum un an si cateva luni si nu s-a regulat.De exemplu:o data vine in 28, odata in 3.Ar trebui sa consult un medic?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Esti la inceput si e normal sa nu iti vina regulat, in primii ani cam asa iti vine apoi se regleaza, nu cred ca ai nevoie de consultatie la medic

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!

NU ai dat detalii : vârsta, când ai avut prima menstruaţie/menarha, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni, dacă au mai fost întârzieri, dacă ai fost la ginecolog pentru astfel de dereglări, un eventual diagnostic, eventuale tratamente, etc.

Având în vedere că abia ai ( aproape ) 13 anişori ( cum am observat din postările tale anterioare ), sunt relativ normale aceste dereglări.
Până spre 15-16 anişori se mai reglează ciclul menstrual...

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Oarecum ar fi bine, dar e normal primii 2 ani.

| Oana92 a răspuns:

Teoretic ar fi bine sa mergi la un medic chiar daca menstuatia se regleaza dupa mai mult de un an. DAR cel mai probabil medicul o sa iti dea anticonceptionale si eu una nu ti-as recomanda sa iei asa ceva, mai ales ca esti micuta.

| justme25 a răspuns:

Daca ti-a venit acum un an nu e nevoie de consultatie, menstruatia se reguleaza in timp.

| aserina a răspuns:

In primi doi ani nu este regulata deci nu ai de ce sa-ti faci grijihappy

| aserina a răspuns:

In primi doi ani menstruatia este neregulata deci nu ai de ce sa-ti faci grijihappy