Da, este o protectie mai sigura decat celalalte. Zic ca trebuie sa ai grija, uite prietenei mele i s-a rupt prezervativul, si au observat dupa ce au terminat treaba, si a fost nevoita sa isi ia asa zisa pastila de a 2a zi, deci trebuie sa ai grija
Ca protectie prezervativul. Mi s-a intamplat sa se rupa, erau d-alea Entran safe[nu sunt bune]. Cele mai sigure sunt Durex si da, este foarte sigura.
Mi s-a intamplat sa mi sa rupa prezervativul si dupa cum a spus Lav a trebuit sa iau prostinor 2. Trebuie sa iei prezervative bune, durex, nu d'alea ieftine, 3 la 1 leu
De cele mai multe ori am folosit prezervativul.Nu s-a intamplat niciodata sa se rupa.Este una din cele mai sigure metode mai ales ca te fereste si de asa numitele BTS-uri(boli cu transmitere sexuala). E bine ca te gandesti la metode de contraceptie. Putini fac asta. take care
Da. am folosit de fiecare data prezervativul si nu s`a rupt niciodata. cred ca este cea mai sigura metodata da protectie. daca vrei sa nu se rupa trebuie ca in varf sa nu aibe aer. asta este tot secretul.