Da, este o protectie mai sigura decat celalalte. Zic ca trebuie sa ai grija, uite prietenei mele i s-a rupt prezervativul, si au observat dupa ce au terminat treaba, si a fost nevoita sa isi ia asa zisa pastila de a 2a zi, deci trebuie sa ai grija
Ca protectie prezervativul. Mi s-a intamplat sa se rupa, erau d-alea Entran safe[nu sunt bune]. Cele mai sigure sunt Durex si da, este foarte sigura.
Mi s-a intamplat sa mi sa rupa prezervativul si dupa cum a spus Lav a trebuit sa iau prostinor 2. Trebuie sa iei prezervative bune, durex, nu d'alea ieftine, 3 la 1 leu
De cele mai multe ori am folosit prezervativul.Nu s-a intamplat niciodata sa se rupa.Este una din cele mai sigure metode mai ales ca te fereste si de asa numitele BTS-uri(boli cu transmitere sexuala). E bine ca te gandesti la metode de contraceptie. Putini fac asta. take care
Da. am folosit de fiecare data prezervativul si nu s`a rupt niciodata. cred ca este cea mai sigura metodata da protectie. daca vrei sa nu se rupa trebuie ca in varf sa nu aibe aer. asta este tot secretul.
AlexEjmecheru întreabă: