| KefDeKef a întrebat:

Intrebare pentru fete:
Pe ce puneti voi mai mult accentul cand incepeti o noua relatie si la ce va uitati prima data la un baiat?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi caracterul mă interesează!
Pa, pa.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Prima oară mă uit la privire. Dacă are ochii albaştrii(asemănaţi cerului şi mării/interferenţa cer-pământ)mă topesc lângă el.Slăbiciunea mea...blushingPe ce pun accentul? Sinceritate,protecţie,siguranţă, respect, dragoste şi pasiune.Restul vine de la sine.Dar eu caut ceva ce nu pot avea, sau cel puţin din aparenţe nu pot avea. Poate ce spun sună aiurea, dar băiatul de lângă mine îmi oferă pacea sufletească doar prin intermediul unei priviri.Acum încă aştept băiatul cu ochii albaştrii.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Chiar sunt la inceputul unei relatii. Dar ne cunoastem de 8 ani...e o mica diferenta aici fata de o relatie in care partenerii abia s-au cunoscut. Insa, desi ne cunoastem de atata timp, niciodata nu mi-am imaginat ca o sa fim impreuna. Totul a fost spontan.
Si acum sa trecem la subiect big grin Pun mare accent pe felul in care se comporta cu mine, pe felul in care imi vorbeste, pe sinceritate, pe felul lui de a fi. Conteaza sa fie un tip inteligent, educat, ingrijit, sa avem cam aceleasi gusturi, cam aceleasi caractere, sa ne simtim bine impreuna ca daca sunt toate acestea, relatia nu poate evolua decat in cel mai placut mod.

| A12NDRA a răspuns:

Eu prima data ma uit la infatisare,nu este neaparat sa aiba muschi, insa asa cum si voi va uitati la noi, avem si noi voie sa ne uitam la voi.Totusi sa poti iesi cu el pe strada. Apoi pun accesntul pe cat de romantic este, cat de haios este si cat de sincer este.Dar fiecare cu ticurile lui, eu sper ca te-am ajutat.

| ioηelα a răspuns:

Pai. Cand vad un baiat , normal sa observ prima data aspectul fizic. Dar pentru mine una, nu conteaza asta ci personalitatea si comportamentul lui vis-a-vis de mine. As putea spune in procente, ca aspectul fizic pentru mine conteaza aprox 10% iar caracterul 90% . Dar nu toate fetele sunt asa, stai linistit. Dupa parerea mea pentru majoritatea fetelor conteaza mai mult aspectul fizic si marimea portofelului, sa zic asa. Fii atent la fata pe care o alegi. :*

| ioηelα a răspuns:

Pai. Cand vad un baiat, normal sa observ prima data aspectul fizic. Dar pentru mine una, nu conteaza asta ci personalitatea si comportamentul lui vis-a-vis de mine. As putea spune in procente, ca aspectul fizic pentru mine conteaza aprox 10% iar caracterul 90%. Dar nu toate fetele sunt asa, stai linistit. Dupa parerea mea pentru majoritatea fetelor conteaza mai mult aspectul fizic si marimea portofelului, sa zic asa. Fii atent la fata pe care o alegi. :*

| JuLien a răspuns:

Hai ma omule aici toate fetele raspund ca le intereseaza caracterul (poate sunt si vreo 1-2% in care chiar sa fie adevarat) da sti e ca in replica aia: "baby, sunt atat de inalt pentru ca stau pe portofel"...asta cauta si conteaza foarte mult cum arati (n-o sa vezi in viata ta o "o blondina d-aia buna" pe strada cu un amarat de tip) sau daca are tipul are "mai multi bani decat poate ea cheltui" se mai intampla.
vezi si tu ce faci. femeile sunt complicate:-s!

| Aannddrraaaaa a răspuns:

Daca vorbim de o relatie inseamna ca lasam aspectul fizic la parte cand ne uitam pentru prima data la un baiat pentru ca asta conteaza at cand vedem un baiat dupa il cunoastem mai binehee hee.o relatie trebuie construita pe incredere daca nu exista de la inceput incredere crede-ma ca pe parcurs nu va fi .intelegere.si personalitatea, comportamentul baiatului felul cum gandeste cum se poarta...thinking parerea meabig grin

| ionelutza_7448 a răspuns:

Pai eu ma uit la fata... apoi la corp...si apoi la masina lui laughing