| Silvya18 a întrebat:

Intrebare pentru fete :
Pe cine ati alege, pe cel care il iubesti tu si cu care sunteti impreuna de mai mult de un an, dar simti ca el s-a racit sau pe cel care il stii de cind erati mici, lui care ai fost prima dragoste si inca tot tine enorm la tine macar ca au trecut mai mult de 3 ani, dar doar il placi?

Răspuns Câştigător
| Elysssa a răspuns:

Grea alegere,dar alege cu inima. Daca cel pe care il iubesti s-a racit fata de tine,inseamna ca a patit ceva,de ce nu vorbesti cu el? Poate nu te mai iubeste si daca e asta atunci ar fi de preferat a doua varianta,pentru binele tau, daca totusi il placi, e ceva.Alegerea e a ta,tu stii mai bine ce simti,gandeste-te bine, mai tarziu sa nu regreti! Alege-l pe acela cu care crezi tu, ca o sa fii fericita.Bafta,sper sa faci alegerea cea mai buna! happy

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Si eu las alege pe cel care il sti de mica pentru ca el daca nu te-a uitat si tine l tine nu sar raci niciodata de tine
. dar vb cu pr taw dc s-a racit si daca gasiti o rez ramai cu el dac ail iubesti happy

| NoNameMe13 a răspuns:

Daca zici ca s-a racit, mai bine incearca sa vorbesti cu el daca tot inca sunteti impreuna. Spune-i ca simti ca nu mai e ca la inceput. Daca nu reusesti sa "dregi" cat de cat relatia, atunci incearca sa te apropii mai mult de celalalt tip care tine enorm la tine. Bafta! :*

| Silvya18 explică:

Multumesc la toti pentru rs :*:*
Cred ca o sa-l aleg pe cel care il stiu de mic (plus la toate suntem vecini) happy

| andreea98esteacumBubbleS a răspuns:

Pe cel pe care il iubesc si cu care sunt. daca tie ti se pare ca el este mai rece fata de tine ara trebui sa-l intrebi daca mai merita sa continuati si daca mai simte ceva pentu tine.
Aceasta este doar parerea mea.tu alegi

| abc23 a răspuns:

Nu sunt fata, dar sper ca nu te superi ca-ti raspund. Cred ca in tine este o farama de dragoste care iti spune pe cine placi sau pe cine iubesti mai mult. Urmeaza-ti inima si alege-l pe cel pe care il iubesti mai mult.

| OnyNytza a răspuns:

Eu cred ca lasi alege pe cel pe care il cunosti de cand erati mici...macar el tine enorm la tine de mai bine de 3 ani nu ca acela care s-a racit de tine abia dupa 1 an si ceva...adica asta e parerea mea nu ar trebui sa te influienteze foarte mult. eu zic ca ar trebui sa iti intrebi inima. sper ca te-am ajutat >big grin