| Ammizzu a întrebat:

Intrebare pentru fete. Preferati ca iubitul sa fie virgin sau nu?

11 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Prefer sa fie ca mine.
Adica daca eu sunt virgina, sa fie si el, iar daca nu mai sunt, sa nu fie nici el.
Asta prefer, dar s-ar putea sa accept si o situatie diferita, daca baiatul intruneste multe alte "conditii".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer sa fie virginhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Virginitatea este singura calitate in care lipsa de experienta este foarte apreciata!
In ziua de azi, este ceva foarte rar, tot respectul pentru cei care inca mai tin la valorile morale!
Si da, apreciez virginitatea foarte mult.
Asadar, de preferat ca iubitul sa fie virgin!
Te pup!

| Hakuouki a răspuns:

Cat timp este baiat, nu crezi ca e in regula? Ma bag eu, desi nu-s fata.

| Blamely a răspuns:

Eu sunt băiat, dar totuşi voi răspunde fiindcă sunt un rebel.
Nu, nu prefer un iubit, prefer o iubită virgină.
Cât despre întrebarea ta, depinde de mentalitatea fiecărei fete.

| Lavii007 a răspuns:

Nu neaparat.

| justfriend a răspuns:

Nu stiu daca, conteaza ce preferi. Daca tu esti virgina ar fi mult mai bine pentru tine ca el sa nu mai fie virgin. Daca tu ai experienta si el e virgin e foarte ''dulce''.

| IrinaRebeca222 a răspuns:

Prefer sa nu. Chiar daca sunt eu, prefer ca el sa nu fie. Poate majoritatea nu sunt de acord cu mine, însă când o sa vreau sa incep, daca nici unu din noi nu are experiență sau un minim de cunoștințe se poate ajunge la alte "probleme". Așa ca prefer ca el sa nu fie virgin, sau măcar sa "știe" câte ceva despre asta

| hujibijuk a răspuns:

Pai...daca e virgin si tu nu mai esti sau si daca esti si faci tu cu el prima data, nu o sa te lase multa vreme! Nu toti se indragostesc de prima din viata lor, dar majoritatea.De exemplu prietenul meu a avut una (prima)inainte de mine, cu mine nu a facut nimica, sunt virgina inca!

| CazPenal a răspuns:

Daca vrei sa abordez asa situatia ori ce barbat ar trebui sa fie virgin atata timp cat are ata dar nu e ne- a parat nevoie sa se rupa ci se poate intinde....deci tu cum iti vei da seama daca e sau nulaughing......numai la decalotarea penisului poti obesrva asta daca e mai greoaie sau nu dar u sa fi atentabig grin

| elvisel a răspuns (pentru CazPenal):

Am intampinat si eu probleme de genus acesta ^^ ori de cate ori am un contact sexual ata parca are vointa proprie si nu vrea sa se rupa laughing

Întrebări similare