Unele zic ca au suferit din cauza lui si a plecat la altul, dar celalalt poate zice (ma asta nu mai e ca inainte si eu merit una cuminte daca am stat si am asteptat) cum sant putine si putini oameni in situatia asta ori raman singuri pana mor ori se duc in disperare cu una care a fost vai si amar de ea la tinerete si viceversa in cazul tipului petrecaret.
Da, si asa voi si face! (prea putin ma intereseaza cine ma crede si cine nu)
Am 20 de ani. si pana.acum pot zice ca: Da, pot ramane toata viata la acelasi barbat. dar... nu se stie ce imi rezerva viitorul. daca imi va face vreun rau, normal ca nu o sa stau sa sufar din cauza lui si voi cauta fericirea in alta parte
Întrebarea poate fi adresată și băieților.
Tu crezi că ai putea să faci sex toată viața cu o singură femeie?!
Răspunsuri sunt multe.
1)Iubești femeia, o respecți, ții la ea, o să fie singura cu care o să faci acest lucru.
2)Nu o iubești, nu o respecți, nu ții la ea, te plictisești repede și vrei altele.
Același lucru și pentru femei.
Eu sincer da doar dacă există un băiat pe care-l iubesc cu adevărat şi vreau să continui în viitor fără să dau înapoi.
Sunt foarte sincera cand spun ca DA as putea face dragoste toata viata cu un singur barbat.
Sunt cu iubitul meu de peste 3 ani desi acum am 18 ani nu mi-as putea inchipui viata cu altcineva. Eu am fost prima pentru el si el primul pentru mine, desi a fost greu si deseori nu ne intelegem, pentru ca suntem amandoi caposi si orgoliosi, am trecut peste toate obstacolele si cred ca asta e cel mai important.
Cred in dragostea adevarata si simt ca fara el nu as putea trai.
Iti doresc numai bine si o zi frumoasa
Iubiti-va mult!
Multumim!
Buna intreabrea! Hai sa iti zic ceva, cand eram in liceu, un coleg avea o vorba care se potriveste ca raspuns la intrebarea ta si suna cam asa "Femeia nu moare pana nu da de a2a(pla)"
Tu poti sa faci dragoste cu o singura fata toata viata ta? eu asa mi-asi pune problema. Scuze ca m-am bagat dar cateodata cele mai sincere raspunsuri ni le dam chiar noi.
Normal ca nu, dar cum am zis vreau pareri, mai ales de la femei.
Da eu pot. De fapt asta si fac pana acum, si asa am jurat ca va fi toata viata, de fapt a fost un juramant facut de comun acord.
Va doresc sa va iubiti mult!
Ce dragut, multumim mult. :*
Corect!
Mersi.