| Eugen000 a întrebat:

Intrebare pentru FETE:
Sa presupunem ca am obtinut confirmarea la intrebarea:"Vrei sa ne cunoastem mai bine", ceea ce inseamna ca trebuie sa o chem undeva sa ne vedem. Presupun ca cea mai buna idee e o plimbare, nu?

Ce trebuie sa fac? Sa vorbesc despre mine/sa nu vorbesc despre mine dar sa o intreb INTII pe ea? Sa mergem/sa ne așezam in parc undeva? Cit sa stam? O petrec pina acasa/sau nu? O sun sa o intreb daca a ajuns acasa/nu o intreb? (Sa-i arat ca-mi pasa sau nu stiu)
In general ce fac la prima intilnire (prima din viata inca)

35 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Păi în primul rând invit-o la un simplu suc, dacă nu are ea preferinţe alege tu un loc drăguţ.
Vorbeşte despre tine, dar nu mult, că şi misterul e bun la ceva uneori happy. Întreab-o dacă are planuri de viitor, vise, pasiuni şi lista continuă.
Desigur, nu vei sta doar atunci cât vrea ea, lasă după ea. Fetele adoră asta, să fie superioare uneori şi să poate decidă.
Şi am ajuns la partea cu condusul, frumos ar fi să faci asta mai ales dacă vrea asta. Spune-i că o vei conduce şi dacă n-are nimic împotrivă eşti pe drumul cel bun.

Să ştii că nu există o întâlnire perfectă, depinde de fata cu care ieşi.

Succes.

| xBlindBeauty a răspuns:

O intrebi lucruri desprea dupa ii spui si tu despre tine, va plimbati sau puteti sta pe banca, stai cu ea cat iti face placere dupa aceea o conduci acasa (asa e frumos)

| Criinna123a a răspuns:

Heiii! Păi să-ți zic cum să faci, și cred că o să-i placă. Mai întâi, dacă ea îți permite, ia-o de acasă, sau din apropierea casei. Nu o lăsa foarte mult singură. Puteți să vă plimbați puțin prin parc, apoi să o scoți la o terasă. Ar fi foarte drăguț din partea ta. După plecare, du-o până în fața casei/blocului. Despre ce să vorbiți? Când vă vedeți prima dată, salut-o și întreab-o ce face, sau chestii din astea, adică un salut normal. Poți să o întrebi cum a fost ziua ei de azi. Fii cât mai glumeț, întreține atmosfera. Atenție cu glumele, ca să nu fii mârlan! Vorbește cât mai romantic, (Fără să întreci măsura), întreab-o lucruri despre ea. De exemplu ce filme îi plac, muzică, emisiuni. Așteaptă să te întrebe ea lucruri despre tine, și nu vorbi tare și tărănește! Încearcă să fii cât mai finuț, dar fără să pari schimbat! happy Fii calm, nu te stresa! kiss În drum spre casă, încearcă să o ții de mână, dar iarăși, doar dacă-ți permite ea asta! La final, dacă sunteți doar voi 2, încearcă să o săruți.
Ca să dai bine, îi poți cumpăra un trandafir roșu! kiss
Concluzie: Fii tu, fii amuzant, tandru și romantic! Multă multă multă baftă! Fără emoții! kiss

| Eugen000 explică (pentru Dariusuu):

Multumesc frumos, dar inca nu am facut nimic big grin. Stau si ma gindesc, sa-i zic sau nu, ca oricum habar n-am cum se comporta cu fetele in astfel de situatii. ZERO.

| Eugen000 explică (pentru xBlindBeauty):

Dar daca o insoțesc pina la maxi taxi? Ca traieste in orasul vecin.

| Eugen000 explică (pentru Criinna123a):

Cam greu. Cum spuneam ea traieste in orasul vecin, si oricum ea pleaca cu transportul public. Sa merg oare cu ea pina acasa chiar din prima? Sa o țin de mâna chiar din prima? SA O SĂRUT UNDE, pe obraz? Din prima? big grin
Dar ce ai avut in vedere prin a vorbi țărănește?

| Dariusuu a răspuns (pentru Eugen000):

Dacă vrei să se întâmple ceva ar trebui să-i spui.

| Eugen000 explică:

Hmhm, nu am 35 ani, sunt un biet om de 18 ani big grin
Care-i faza cu " î "-ul?

| Eugen000 explică (pentru Dariusuu):

Eu vreau, dar nu prea cred ca ea sa vrea, de asta și ezit...

| Eugen000 explică:

Daca scriu ceva oficial ma stradui sa scriu corect, aici, asta e mai putin important cu ce caractere scrii, principalul e ca ati inteles mesajul.

Multumesc pentru observatie.

| xBlindBeauty a răspuns (pentru Eugen000):

Da e ok asa big grin

| Eugen000 explică:

Și totusi ce e mai bine: Plimbare sau terasă?
Daca e terasa cine plateste, eu? - ca am auzit mai multe idei care spuneau ba ca baiatu plateste, ba ca ambii...

| sayWhaaat a răspuns:

E bine ca vrei sa inveti, insa toate problemele astea pe care ti le pui, tind sa duca la a pune fata asta pe un pedestal, si cu timpul asta va distruge totul.
In primul rand am inteles ca nici macar nu ai intrebat-o. Fa asta si vezi daca raspunsul ei este pozitiv.
Daca da, cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa fi detasat, inteligent si spontan. Cu cat vorbesti mai mult despre tine, cu atat devii mai neinteresant pentru ea, asta daca nu cumva ai avut o viata palpitanta, cu multe excursii in diferite tari, situatii misto, glume, bancuri bune. Banuiesc ca nu, asa ca pastreaza un aer de mister asupra ta...
Cand vezi ca termina de vorbit, mai pune-i o intrebare, si tot asa...alimenteaz-o ca pe un foc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii deschisa, fii tu... happy

| Eugen000 explică (pentru sayWhaaat):

E complicat de realizat ceea ce spui. Sunt citeva intrebari de exemplu: cum iti merge? Ce te pasioneaza? Ce vrei sa faci dupa liceu? Ce preferinte ai vorbind de muzica, filme etc? - dar numarul intrebarilor sunt LIMITATE. Asta ar dura 5-10 minute ca sa imi raspunda. Doi la mana - parca-ar fi un interogatoriu...
Pai da - n-am intrebat-o. Ma astept la un "nu" (cazul dorit), dar trebuie sa am un plan B in caz de raspuns "da". happy

| raluk27 a răspuns (pentru Eugen000):

Teoretic tu, practic ar fi dragut daca ar schita si ea macar un gest (gen sa isi caute portofelul in geanta) sau sa plateasca ea data viitoare. Asta depinde de fata. Si da, ar trebui sa te urci cu ea in maxi taxi si sa o conduci pana acasa. Daca o plasezi la masina, ca pe un colet, nu e foarte frumos.

| sayWhaaat a răspuns (pentru Eugen000):

Complicat? Deloc, ar trebui sa vina natural. Ti se pare tie ca asta ar dura doar 5-10 minute... daca exista chimie nu veti epuiza subiectele de conversatie niciodata, daramite intr-o seara.

Ok, sa presupunem ca vorbim bine 2 ore. Dar mai exista zile de intilnire. Ce fac eu in celelalte?

| Eugen000 explică (pentru raluk27):

M-am gindit si eu la asta dar, nu e prea de tot de la prima intilnire?

| raluk27 a răspuns (pentru Eugen000):

Nu, pentru ca prima impresie conteaza. Daca esti nepoliticos si lipsit de interes, de ce ar mai iesi cu tine si a doua oara? Daca nu esti amabil si dragut la inceput, atunci cand?

| Criinna123a a răspuns (pentru Eugen000):

Să o conduci măcar până la autobuz, și aapoi să o suni să o întrebi dacă e bine. :3 Să o ții din prima, dacă vă cunoașteți de ceva timp, dar asta e prima întâlnire, doar voi 2. Să o săruți pe obraz. :3 Da, dacă ea îți permite.
Mă referam la faptul că mai sunt unele persoane care vorbesc tare și zgomotos, și râd foarte tare, chestii din astea. Mă refeream să fii finuț!:* Baftă!

| CherryLove a răspuns:

Un proverb spune ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ".
Nu mergi la scoala ca sa vii cu tema facuta.
Ar trebui sa fii tu insuti nu sa incerci sa fii cum nu esti doar ca sa fi pe placul ei, cand faci lucruri care nu ti stau in fire le faci fortat si risti sa se vada acest lucru.

Ai intrebat-o daca vrea sa va cunoaste-ti mai bine si ea ti-a confirmat, perfect, asta sa si faci, nu grabi lucrurile nu o sa afli tot intr-o singura intalnire de asta nici nu venii cu o multime de intrebari ca sa nu fie interogatoriu.

| Eugen000 explică (pentru CherryLove):

Inca nu am intrebat-o. Dar, probabil nu o s-o intreb. Cred ca mai bine fara.

| Eugen000 explică (pentru Criinna123a):

Ei, cred ca nu sunt omul potrivit pentru astfel de chestii. Nu-mi sta in fire. Probabil mai bine raman singur. E prea complicat pentru mine chestia asta big grin fizica aplicata cred ca e mai usoara big grin Nu ma pricep eu la relatii cu fete si asta tot.

Oricum merci pentru informatie.

| Diddy300 a răspuns:

Pentru primul lucru fi tu insusi, ea trebuie sa te cunoasca pe tine cel real nu unu care sa preface ca este al cineva, trebuie sa va cunoasteti sa vorbiti despre voi 2, iesiti la un suc fii amuzant si simpatic si nu te grabi ai rabdare. happy Succes, sper ca te.am ajutat!

| sayWhaaat a răspuns (pentru Eugen000):

Cu atitudinea asta nu vei ajunge departe.

| Eugen000 explică (pentru Diddy300):

Asta-i clar. Stiu ca trebuie sa NU ma prefac mai destept decat sunt.

Da, da. Stiu. Cred ca nu mi se potriveste mie "starea de a fi impreuna cu cineva".

| CorneliaC a răspuns (pentru Eugen000):

Principalul e ca esti moldovean happy

| Eugen000 explică (pentru CorneliaC):

Si care e problema?