anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete sa vad cat de curajoase sunteti! Ce haine aveti pe voi acum? Tot ce aveti, din cap in picioare! Si culoarea! Ia sa vad cate fete raspund!big grin

Răspuns Câştigător
| Jesss a răspuns:

Vrei sa te masturbezi sau de ce intrebi? Hai sa zicem toate ca suntem goale smug! I-ati o viata.

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sutien alb
bikini albastri
ticou albastru
colanti negri
soste roz
papuci de casa negri
inel de aur
cercei kiss

| siminutzza a răspuns:

Sutien roz
bikini albilaughing
tricou negru cu mov
sosete albe
blugi albastru deschis
cercei
o bratara
laughing

| Dreamy a răspuns:

Asta nu e intrebare de curaj, e cum a spus Desire. Ma bucur ca ai realizat, si ca i-ai dat funda!

| ciucalataaerata a răspuns:

1.pantaloni sport albi
2.bluza mov
3.hanorac alb
4.sosete albastre
5.bikini albi
6.papuci de casa roz si pufosilove struck
a da.nu port sutien in casawinking

| Nimeni_2549 a răspuns:

- Șosete albe
- Pantaloni scurți gri
- Boxeri albi cu roz
- Tricou galben
- Sutien alb
- Lănțișor argint
- Căștile

| Frozen_6556 a răspuns:

Bine laughing daca e o intrebare obisnuita port :
boxeri cu patratele mov si un tricou alb foarte larg si lung - vorbesc cat se poate de serrios, eu de obicei asa stau in casa blushing

| Jesss a răspuns:

Bine, daca zici ca era o intrebare simpla...
Boxeri cu patratele mov si un tricou larg alb, stiu ca pare greu de crezut la ce vreme e afara dar asa ma simt eu cel mai lejer plus ca stam in case nu ca primitivii in pesteri, se presupune ca avem calorifere happy

| ZapaciLaa a răspuns:

Pai, pantaloni mov, tricou negru, boxeri mov spre roz, sutien rosu, ciorapi albi, banderola (la mana) alb cu rosu, elastic de prins parul albastru + o agrafa steluta. happy

| ZapaciLaa a răspuns:

Am uitat sa zic : + ochelari cu rama neagrawinking

| lola_5690 a răspuns:

Pai, am o floare (clama) neagra in par, o bluza neagra, un corset negru, chiloti negrii, fusta neagra, strampi negrii cu gaurele, cizme negre militaresti, manusi lungi negre cu gaurele, bratari negre si rosii, lant negru, unghiile sunt vopsite negre si da, sunt goticabig grin

| lola_5690 a răspuns:

A da, si sutien negru, si am un pierceing (am uitat cum se scrielaughing)in nas si buza si nu-s machiata, nici vopsita (am parul blond natural) si ieri am fost inbracata in : tricou roz inchis, bluza cu gaurele, pantaloni scurti negri si ochelari de soare albi a, si numai stylul e gotic, eu nu-s gotica, sunt happy, daca te intereseaza am 16 ani, si nu-s mereu inbracata in negru, mai sunt si eu normal

| L3XxA a răspuns:

Sutien roz, bikini portocali, tricou multikolor lung, bratari multikolore, cercei de argint lantisor de argint, bratara de argint, pantaloni skurtzi cu cranii, papukei negri cu rozlove struck`. [ nu`s emo [-x ]