Hei :* deci s-a intalnit cu ea inainte sa iesi pentru prima data cu el, n-ai de ce te teme... asa a fost sa fie, nu te intalnea pe tine intalnea o alta fata si era cu ea si acum(poate)! n-ai de ce sa te simti pe locul 2 fiindca nu-i asa, destinul a vrut sa va gasiti :*:*
Toate lucrurile bune se petrec din intamplare. Dar nu are rost sa te mai gandesti acum ce ar fi fost daca. Sunteti fericiti acum, ce mai conteaza altceva?
Daca ar fi sa o luam asa toate relatiile sunt la intamplare, nu crezi? Z l-a intalnit pe, X s-a despartit de Y, pentru ca Y nu mai voia sa fie cu el, dar daca Y voia sa mai fie cu el, tu nu mai erai cu Z. Nu asa se intampla mereu? El a intrebat-o pe fata aia, insa ea nu l-a placut. Te-a intrebat si pe tine, te-a placut si tu l-ai placut pe el. Nu are rost sa te consumi pentru o fata pe care a placut-o inaintea ta si care l-a refuzat, gandeste-te ca poate inaintea ta a placut o multime de alte fete cum si tu ai placut o multime de alti baieti, insa nu a fost sa fie cu ei, ci a fost sa fie cu el. Asa este mereu si asa va fi mereu, nu este ceva rau ci pur si simplu asa merg relatiile. Bucura-te de ce ai si nu te mai uita inapoi.
Asta ar fi reacția instinctivă.
Dar nu trebuie să gândești așa, draga mea. Poate așa a fost să fie.
Chiar dacă, inițial ai fost (știu că nu sună foarte drăguț) o,, roată de rezervă'' (cel puțin în aparență), dacă acum v-ați îndrăgostit sincer unul de altul, sunteți compatibili și atracția e reciprocă, te sfătuiesc să stai liniștită.
Nu este atât de important cum a început. Uite unde ați ajuns. Dacă sentimentele pe care ți le poartă sunt veridice, Relax & Enjoy.
Asa a fost sa fie. Doar nu iti pare rau acum ca ai gasit pe cineva care sa te iubeasca, nu? Bucura-te ca tine la tine, nu te considera varianta a doua; daca erai varianta a doua te lasa pe tine dupa prima intalnire pentru acea fata. Dar daca nu te-a lasat inseamna ca simte ceva pentru tine.
Aa vai cata bataie de cap. normal ca nu esti varianta a doua daca nu a fost sa fie cu ea asta este. iar daca v-ati intalnit si v-ati indragostit v-a fost sortit nu ai de ce sa te simti pe locul 2.
Nu m-as fi considerat varianta a doua dar nici bine nu m-as fi simtit...as fi ramas cu o amintire urata (care cred eu ca prima intalnire trebuie sa fie cu un scop bun si sa iti amintesti cu drag de ea), si ia-s mai fi cerut niste explicatii! depinde si cum te face el sa te simti daca ii pare rau ca nu tu ai fost prima se va revansa, sa dovedeasca/sa arate ca ii pare rau ca nu a facut asta din prima cu tine, si apoi cred ca lucrurile vor sta mult mai bine!
Normal ca nu esti pe locul 2. voi v-ati indragostit reciproc si sunteti impreina deci ce conteaza.
HappynewCenusa întreabă: