Da, sa aiba suuuuuuuuuuufletul mareee
Asa si noi ne dorim dimensiuni mari de la femei, nu la suflet ma refer,, dar nu e exclus sa vrem si un caracter beton.
Nu ce treaba are sufletul, conteaza caracterul nu sufletul pe langa multe altele
Nu stiu exact in ce an esti nascuta. Dar nu ai auzit de expresia conteaza sufletu?
Am auzit, dar pe la tara dar si pe acolo au fetele alte criterii pentru alegerea partenerului
Mai ales acolo. De ajuns sa scape de caruta
Caracterul nu sufletul. Problema e ca toti prostii si ratatii cred ca au un caracter extraordinar cand ei sunt vai de mama lor
Toți au un caracter extraordinar din anumite privinte, ce spui tu prin caracter e o abilitate dezvoltata de a seduce și a se face plăcut de tipe, sunt o grămadă de ratați și prosti cu gagici, cum sunt și unii deștepți și nefiind ratați singuri.
Nu au, toti prajitii cred asta si nu e asa.
Ratatii si prostii au gagici exact ca ei
Da, contează doar sufletul, daca ești bebeluș, copil sau cățel.
Nimeni nu iubește pe nimeni doar pentru suflet, nici măcar mumata nu te iubește, depinde cum o faci sa se simtă în preajma ta. Nici măcar tu nu iubești tipele pentru ele, ci pentru cum arată în primul rand.
Era o intrebare pentru fete. Dar sì tu esti fata de treaba?
Lol
Se pare că nu știi reguli de bază, parcă văd că o să dai funda uneia care te umple cu minciuni și o să-ți spună ce vrei tu sa auzi, nu adevărul. Doar băieții o să-ți spună cu adevărat ce contează pentru ele.
Daca voiam sa imi spuna baietii specificam ca e intrebare pentru baieti. Asa este pentru fete. Cum am. Mai zis fiecare cum se simte. Baiat sau fata
Conteaza si sufletul, si gandirea... Dar sa recunoastem ca aspectul este cel care atrage prima data atentia
Nu neg. Doar intrebam daca conteaza. Ms de parere
Andrei666111 întreabă:
Dariusuu întreabă:
Emma întreabă: