| Marius22222222222 a întrebat:

Intrebare pentru fete. Se mai merge in ziua de azi pe ideea sufletul conteaza?

Răspuns Câştigător
| Hannah06 a răspuns:

Conteaza si sufletul ft mult

17 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Hai, sa vina visatoarele cu paragrafe din carti cu printese pe aici!

| BuBBlesykeSs a răspuns (pentru Drimmero):

Da, sa aiba suuuuuuuuuuufletul mareee love struck

| Drimmero a răspuns (pentru BuBBlesykeSs):

Asa si noi ne dorim dimensiuni mari de la femei, nu la suflet ma refer,, dar nu e exclus sa vrem si un caracter beton.

| Donsavas a răspuns:

Conteaza cum se comporta si cum gândește un om.

| alina2k18 a răspuns:

Nu laughing ce treaba are sufletul, conteaza caracterul nu sufletul laughing pe langa multe altelewinking

| Marius22222222222 explică (pentru alina2k18):

Nu stiu exact in ce an esti nascuta. Dar nu ai auzit de expresia conteaza sufletu?

| alina2k18 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Am auzit, dar pe la tarawinking dar si pe acolo au fetele alte criterii pentru alegerea parteneruluiwinking

| Marius22222222222 explică (pentru alina2k18):

Mai ales acolo. De ajuns sa scape de caruta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caracterul nu sufletul. Problema e ca toti prostii si ratatii cred ca au un caracter extraordinar cand ei sunt vai de mama lor

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Toți au un caracter extraordinar din anumite privinte, ce spui tu prin caracter e o abilitate dezvoltata de a seduce și a se face plăcut de tipe, sunt o grămadă de ratați și prosti cu gagici, cum sunt și unii deștepți și nefiind ratați singuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu au, toti prajitii cred asta si nu e asa.
Ratatii si prostii au gagici exact ca ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, contează doar sufletul, daca ești bebeluș, copil sau cățel.
Nimeni nu iubește pe nimeni doar pentru suflet, nici măcar mumata nu te iubește, depinde cum o faci sa se simtă în preajma ta. Nici măcar tu nu iubești tipele pentru ele, ci pentru cum arată în primul rand.

| Marius22222222222 explică (pentru anonim_4396):

Era o intrebare pentru fete. Dar sì tu esti fata de treaba?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Lol
Se pare că nu știi reguli de bază, parcă văd că o să dai funda uneia care te umple cu minciuni și o să-ți spună ce vrei tu sa auzi, nu adevărul. laughing Doar băieții o să-ți spună cu adevărat ce contează pentru ele.

Daca voiam sa imi spuna baietii specificam ca e intrebare pentru baieti. Asa este pentru fete. Cum am. Mai zis fiecare cum se simte. Baiat sau fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza si sufletul, si gandirea... Dar sa recunoastem ca aspectul este cel care atrage prima data atentia laughing

Nu neg. Doar intrebam daca conteaza. Ms de parere