Daca gasesti persoana potrivita, va face orice pentru tine, indiferent de părerile oamenilor. Nu stiu sigur ce probleme ai tu, de ce nu poti vorbi cu toti oamenii la fel. Incearca sa iti cauti pesoanele cu care te simti confortabil.
"In Romania oricum oricât ai fi de bun sau rău cineva mereu are ceva de obiectat, bârfit, comentat la adresa cuiva! Și nu știu dacă ați sesizat, dar daca ești prea bun ești luat de prost! Uneori e ok sa fii rău cu unii oameni, te protejezi sa nu ajungă că ei sa te facă cum vor ei!"- nu numai in Romania, ci peste tot in lume, unde sunt oameni.
Mici conflicte,polemici cu casierele/vânzătoarele la rest,la calcul și etc! Cu femeile ajung ajung in altfel de situații,cu bărbații nu am probleme care au jobul asta
Și la lucru pe unde lucram mai mult cu femei aveam dispute,dar ele nu mă suportau de la început! Nici nu mă cunoșteau și nu mă suportau eu simt când cineva nu mă suporta și îl șicanez puțin chiar le dau motive sa mă urască! Am citit câteva ceva despre neuronii oglinda și chiar se simte când cineva nu te suporta,dar cred că și el la randul lui simte același lucru! Multi nu mă suporta dar eu nu sunt ca ei sa ii urăsc mereu,mie îmi trece acea ura in câteva minute,unii toată viața te urăsc daca nu te suporta! Poate am eu un fel de a fii mai scârbos cu unii nu știu! Am eu conflicte interioare,se desfășoară războaie lăuntrice in ceea ce ma privește! Și uneori și eu sunt nesimțit și la proiectez asupra altora,dar de cele mai multe ori sunt provocat!
Oricum,am fost ani de zile cuminte foc și tot nu eram plăcut, acum o sa le dau la unii motive sa nu mă placa,sa ii perturb liniștea sufletească,că sunt prea aroganți și rai! Unii mai trebuie treziți la realitate! Și eu de ce nu! Că nici eu nu sunt sfânt! Acept critici!
Da,peste tot așa este! Eu sunt simpatic dar războaiele ce zac în mine de la depresie și singurătate mă fac așa! Daca unii mă urăsc eu nu pot sa ii ador,am incercat dar nu îmi iese! Știu oricum că și la mine e problema! E grea singuratarea și să nu ai părinți,sa vrei sa scapi de anxietate sa lucrezi și să nu poți din cauza ei,sa fii blocat! Trebuie sa găsesc o cale să fiu împăcat cu mine, și cu soarta mea de lupul singuratic.
Tu nu vrei sa fii iubita mea, sa mă faci fericit
Ești și timida
De o iubită am nevoie care sa mă înțeleagă și să mă iubească așa cum sunt, așa o să devin un om mai bun și eu! Iubirea vindeca aceste stări iritante, nervoase.
Mi-ai oferi o îmbrățisare și un pupic pe obraz daca as fi langa tine?
Vrei sa facem un schimb de poze?
Hello. Eu am iubit de 4 ani. Nimeni nu l-o plăcut din cercul meu de prieteni/colegii fiindcă nu era un gentleman cu ei. Era politicos dar nu ceva wow. Stăteam și ma gândeam...atâția zic chestii rele despre el și nu îl plac, oare sa ii dau o șansă? I-am dat și cu mine din primul moment s-a comportat foarte frumos, politicos și doar când eram noi în familie/neamuri si-a arătat partea bună. La ce vreau sa ajung e ca sunt mulți oameni care se comporta mai "urat" fiindcă pur și simplu nu vor sa socializeze sau vor sa para mai răi sau na. Numa ei știu. Dar când îi cunoști cu adevărat, parcă sunt alți oameni. Acum nu zic ca toți sunt asa dar na. Părerea mea si...prin asta am trecut eu și asta am observat