| 4evergentleman2023 a întrebat:

Întrebare pentru fete și femei: voi ați sta cu un bărbat sarac? Ce calități ar trebui să aibă sa compenseze cu cei bogați?
E vreo fata care caută relație și e din Timișoara? Și nu o interesează banii ci sufletul omului și faptul că e diferit?happy

Și daca ar fi vreo pocăită nu m-ar deranja! Prefer fetele cuminți! Dacă e cineva și se simte singura și e din localitatea mea o rog sa îmi trimită pm! Nu mă interesează că ai depresie sau anxietate sau TOC,mă intereseaza fetele slabe! Sau puțin grăsuțe!
Și alte defecte pot fi luate în considerare cum e : timiditatea sau că ești introverta ( și eu sunt)
Caut in special o fata cu ochi albaștri sau verzi,blonda,șatenă!
Daca e vreo fata cu anxietate și e din Timișoara hai sa o invingem împreună amandoi!

Eu sunt brunet,ten ciocolatiu -creol, peste 1 metru 82 cm și cu ochi căprui!
Prefer o fata de pe TPU decât de pe Facebook, îmi plac unele fete de pe TPU că par aparent cuminți big grin

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu dacă aș fi fata nu aș sta cu un sarantoc

| 4evergentleman2023 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ai prefera cu unul cu bani și să fi bătută?laughing Molestata,abuzata? Oamenii săraci sunt cei mai buni la suflet, am avut mulți bani în viața și eram cu nasul pe sus, banii te schimba in rău și nu eram fericit tot depresiv eram! Sunt și fete sărace nu toate sunt bogate și fără caracter. Tu de aia ești burlac că ai o mentalitate apusa, alterata! Fetele din ziua de azi nu mai are nevoie de bani că sunt foarte independente, au mai mulți bani decât bărbații!winking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Si exact scuza asta o folosesc papagali când scot femeile în oraș și nu le plătește consumația, pe motivul ca sunt independente. Un bărbat bogat nu înseamna neaparat ca o bate, și un sarantoc poate sa iei bată femeia. Nu toți săracii sunt buni la suflet

| 4evergentleman2023 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Bogații in general nu se rezuma la o simpla femeie,sunt haotici și instabili că știu că pot avea orice și sunt căutați, plus că mulți nu au caracter! Aia sărăntoci sunt nebuni care își bat femeia sunt scrântiți la cap! Prostii nu bărbații! Un bărbat plătește dar nu mereu, intr o relație trebuie sa existe echilibru și consumul sa fie plătit și de unul și de celalalt sau in comun asta e relatie în adevăratul sens in rest bărbatul e fraier lachiu daca plătește mereu el și cotizează mereu el și cu facturile in casă și cu orice ăla nu mai e bărbat e sclav supus dominat complet de sexul opus! Nu a zis nimeni că nu plătește dar nu mereu el, și ea! Dacă nu e doar un agarici in lesa acelei femei! În general saracii sunt mai buni la suflet au sufletul mai curat, un bogat e interesat doar de lucruri mareriale nu de altceva nu e o regulă dar în foarte multe cazuri așa e! Banii multi te poate schimba in rău și romanul când dă de bani uita de unde o plecat și cine a fost! Caracterul a rămas la fel! De rahat! Ala cu toți banii din lume nu îl poți revizui.

| RAY a răspuns:

Eu din experienta mea personala nu sunt de acord cu afirmatia ta cu fetele cuminti de pe TPU,majoritatea cuplurilor sunt formate intre saraci,in orice loc de pe pamant sunt cupluri indiferent de cat saracie e respectiva tara sau bogata, fetele nu sunt materialiste si vor si ele ce vor baieti sa le atraga tipul cu care stau, eu am observat mereu ca virgini sunt urati si vor fotomodele, as fi ipocrit daca as nega asta dar sunt realist, frumosul cu frumosul, uratul cu uratul

| 4evergentleman2023 explică (pentru RAY):

Sunt mai cuminți astea că multe sunt anxioase dar nu au curaj să admită că sunt anxioase, e plin TPU de anxioase! Unele fete nu sunt materialiste nu "fetele"! Îmi plac mie fetele de pe TPU așa îmi emit mie că unele sunt mai cuminți, unele sunt de internat la psihiatrie depinde, sunt cazuri și cazuri.

| dullcat a răspuns:

Aici nu e site de matrimoniale, prin urmare nu cred ca vei avea prea mult succes.

| Sofer a răspuns:

Băiat anxios depresiv și cu o fata la fel nu prea e combinație buna.

| 4evergentleman2023 explică (pentru Sofer):

Crezi ca s-ar uita una sănătoasă la mine având problemele astea?

| ReZiSTorr a răspuns:

Salut.Tu parca erai baiatul care dorea sa-si puna capat zilelor in postarea pe care ai sters-o acum cateva zile.Lasa fetele de pe TPU si iesi in lume.E mult mai bine pentru tine

| 4evergentleman2023 explică (pentru ReZiSTorr):

Caut una cu anxietate sau depresie in special, pe aici sunt câteva pe strada nu prea găsești! Era din cauza că am jucat la pacanele nu mai am problema asta, încerc să stau departe de ele.
Fetele de pe aici mi se par mai educate in realitate o să găsesc mai multe panarame eu caut o fata de casa și pe aici sunt multe fete timide și cu probleme! As iesi în lume daca as avea cu cine dar singur m-am saturat sa ies din casa, aveam un prieten dar era pervers așa că prefer sa fiu solitar sa imi caut o iubită. Pe tinder nu cred că o să găsesc! Mai plătesc și 177 pe luna.

| dullcat a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

E o idee foarte neinspirata sa cauti dinadins pe cineva cu probleme. Asta va injumatati sau imputina pana la 0 capacitatea de a va rezolva problemele si a mentine relatia Intreaba, din moment ce fiecare intra in relatie cu propriul sac geoi pe care il cara in spate si il varsa ulterior pe celalalt.

Întrebări similare