1. senisibilitatea
2. romantismul
3. tandreţea
4. atenţia
5. fidelitatea
6. respectul
7. protejarea
8. păsarea
9. preocuparea
10. încrederea
1.seriozitatea
2.intelegerea
3.sinceritatea
4.respectul
5.fidelitatea
6.sa arate ca un om normal si fara fite(adica fara creasta, fata de manelist, cercei peste tot, etc)
7.sa fie cu picioarele pe pamant
8. sa nu se lase usor pacalit
9.lipsa de orgoliu masculin
10.sa fie preocupat de lucruri serioase
Ordinea este aleatorie si cred ca depinde de la fata la fata, respectiv de la varsta la varsta.
1.Dantura perfecta, 2.parfum, 3.haine cu gust, 4. tunsoare scurta, 5.indiferenta, 6. tandrete la timpu ei. 7.chiar si daca e disperat dupa o fata sa isi tina frana bine, 8. voce groasa, 9. putina barba, 10. NICIODATA mustata sau cioc.
Ce bine ar fi daca raspunsurile de mai sus ar fi reale nu fantezi
1 banii
2 aspect fizic
3 sinceritatea
4 seriozitatea
5 umorul
ti-a raspuns partea feminima a mea
restul numai rost are sa spun daca ai banii ai tot ce vrei, sti cum e unde trage albina daca nu la stup?
Romantismul,aspectul,iubirea pe care ti-o poarta, protectia, respectul, sinceritatea, preocuparea, atentia..cam atat.
1.Replicile lor
2.Parul
3.OCHII33!
4.Cum sa uita la respectiva!
5. Buzele!
6.Sensibilitatea!
7.Afectiunea
8.Sa recunoasca ca e gelos!3
9.Sinceritatea!
10.Romantismul!
(nu conteaza ordinea)
Lol.si aspectu fizic unde-i? nu cred ca vreo fata s-ar indragosti de un baiat care are toate calitatile enumerate de voi si e vreun gras/stirb/slabanog urat.treziti-va la realitate
1.Respect
2.fidelitate
3.curajul de a-si spune sentimentele
4. apararea fetei de vorbe urate
5.romantismul
6.sensibilitate
7.serios(cand e nevoie)
8.simtul umorului
9.incurajare
10.spontan
Fizicul pentru ca asta e primul impact..pe urma totul tine de personalitatea lui. cred ca cei care vor sa fie atractivi si se chinuie mult cu asta nu le iese.trebuie sa fie natural, sa stie sa se imbrace si altele
Toate fetele ce au raspuns au mintit!
acum va zic eu ce cauta fetele in general,!
1.) Aspectul fizic
2.) Banii
3.) Sa nu o insele cu alt cineva
4.) Sa stie sa faca sex!
5.) sa aiba un penis mare
Aspectul si felul de a fi Sunt cele mai importante calitati.Si sa stie cum sa se poarte cu un o fata (adica sa nu fie badaran )
ToTuleOK întreabă: