| CuzImHaunted a întrebat:

Intrebare pentru fete, Suna cam deplasat insa sunt disperata,. Ma masturbez >:' [ Domane ce rusine imi e ]. Si in ultima vreme am facut-o mai des... Si ciclul mi-a intarziat. Se poate sa fiu insarcinata sau sa patesc altceva crying( /. Raspundetzi daca stiti puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| xSunShine4You a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata,, ai spermatozoizi in degete? Doamne fereste! Daca te masturbezi, asta e, toti suntem oameni, Poate sa-ti fii intarziat ciclu din cauza hormonilor! Nu te speria, nu ti se intampla nimic! Relaxeaza`te, suntem oameni, nu trebuie sa-ti fie rusine! :*

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata daca nu a fost si un barbat implicat in activitatile tale.
Poti face infectii genitale daca nu respecti niste reguli minime de igiena: spalarea mainilor si organelor genitale inainte si dupa masturbare.
In general, masturbarea nu determina dereglari menstruale, in absenta infectiilor determinate de igiena precara.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Rămâi însărcinată dacă ai contact sexual cu un bărbat fără a folosi vreo metodă contraceptivă.
De la masturbare nu rămâi însărcinată, vorbim de o dereglare hormonală, o răceală, etc.
Pa, pa.

| Dav7id a răspuns:

Esti fata+masturbare-baiat nu? adica singura.Si n-are de ce sa iti fie rusine ca o faci.mai stupid mi se pare sa nu recunosti,deci bravo(bravo ca recunosti, nu pentru ca o faci).In legatura cu sarcina, n-ai cum pana nu vine un baiat sa scuturati patu'. happy

| AnGeL a răspuns:

Nu nu e posibil

| sandra2012 a răspuns:

Doamne ai zis-o. Nu. normal ca nu ai cum sa fi insarcinata decat daca ai contact sexual neprotejat si esti in perioada fertila poti ramane gravida. In rest nu calm down pa

| JoJo a răspuns:

Nu, e imposibil sa fii insarcinata daca te-ai masturbat doar! Daca in schimb ai avut relatii cu un baiat si nu te-ai protejat e posibil. Stai linistita, daca doar ai facut asta nu ai cum sa ramai insarcinata! Intarzierea e cauzata probabil de o raceala, stres sau pur si simplu dereglari hormonale, iti va veni.
P.S: Nimeni nu ramane insarcinata cu degeteletonguehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imposibil. iar masturbarea e foarte sanatoasa atat pentru barbati cat si pentru femei. ai grija doar sa nu preferi masturbarea in locul sexului cu un barbat. numai bine!