| DenqOO a întrebat:

-Întrebare pentru fete. Sunteți ok să fiți abordate pe stradă? Și cum ați vrea să fie dacă DA.

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Nu! Dar mă bucur că am dat peste întrebarea ta pentru că am un mesaj luuung bazat pe toți dracii pe care mi i-au făcut unii pe stradă:

Dragi băieți care abordează pe stradă,

1. Fetele există pe stradă pentru că se duc/vin de undeva sau au ieșit cu cineva. Oricare ar fi varianta, în niciun caz nu se plimbă pe stradă de proaste așteptând să apară prințul din poveste să le ceară numărul de telefon așa că nu au nici timp, nici chef să le opriți voi să vă încercați norocul.
2. Îmi pare rău să o zic, dar dacă aveți nevoie să abordați pe stradă, cam e un semn că nu aveți cel mai atractiv fizic cu putință așa că și dacă se visau abordate, nu voi sunteți bărbații visurilor lor.
3. Dacă totuși nu puteți să rezistați și TREBUIE abordată fata aia, încetați să mai fiți penibili, vă rog eu! Nu poți să te holbezi 3 minute la curul/sânii ei ca apoi să zici, după ce ai mai abordat vreo 10 tipe în ultimele 30 de minute, "Bună, e prima dată când abordez o fată așa, dar nu m-am putut abține pentru că ai un zâmbet/niște ochi superb(i)". Iar la cât de penibili sunteți unii, o băgați pe aia cu zâmbetul când are mască și pe aia cu ochii când poartă ochelarii de soare...

Atât aveam de zis.

Cu drag,
O fată care s-a săturat de abordări pe stradă

| alexalx1234 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Dar unde mama naibii vreti sa fiti abordate? Daca va baga unul frumos in seama ca sa va invidiati prietenele imediati va lasati cucerite.

| AnastasiaK a răspuns (pentru alexalx1234):

rolling on the floor Nici nu prea merită să-ți răspund având în vedere prejudecățile tale de 2 bani cu bmw-ul (apropo, mi se pare trist că unii chiar aveți impresia că un bmw e semn de bogăție).

Hai să-ți zic un secret: un om normal are în viața asta diverse activități...mai merge la sală, în club, la petreceri, la teatru, stand-up, operă, concerte etc. Iar în funcție de activitățile astea, întâlnește oameni cu interese comune cu ale lui (deci șansele să fie plăcut și să nu fie considerat ultimul penibil cresc) și are și de unde să înceapă o conversație (deci iar, nu riscă să fie penibil).

Sigur că metoda asta nu e convenabilă pentru ăștia care mergeți maxim să spargeți semințe în spatele blocului, dar visați la una cu fizic de invidiat, deșteaptă, cultă și cu simțul umorului.

P.S. Ca să-ți răspund mai pe scurt la întrebarea "Dar unde mama naibii vreti sa fiti abordate?": De țărani ca tine, crede-mă pe cuvânt, ABSOLUT NICĂIERI nu vrem să fim abordate.

| LoveSleep a răspuns (pentru AnastasiaK):

Ma indoiesc ca ai fost abordata in orice fel, Anastasia, cu atat mai putin pe strada, unde te si vede lumea.

| Ofiintă a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu vrem decât să fim lăsate în pace, pentru ca să ne vedem de treaba noastră.
La fel cum nici altora, fie și bărbați, nu le convine să fie deranjați in mod inutil.
Dar asta este, te mai lovești de câte un pierde vară.

| AnastasiaK a răspuns (pentru LoveSleep):

Ok, e dreptul tău, din partea mea poți să te îndoiești și că există Mexic sau orice stat pe care l-ai văzut la fel de mult cum m-ai văzut pe mine (adică deloc), dar o întrebare am și eu: cum crezi tu că părerile unui Gigel irelevant de pe TPU schimbă o realitate? laughing

| Adry05 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Ohooo, bine zis laughing bravo, da n-ai cu cine, tu chiar te aștepți de la ăștia să învete ceva din ce ai zis, din contră, o să strige și mai rău chestiile astea supărat că l-a pus la zid una din „femeile alea inferioare" lui laughing)

| LoveSleep a răspuns (pentru AnastasiaK):

M-am născut în Mexic. Am trăit 45 de ani acolo și apoi m-am mutat în România.
De ce ce ai zice tu ar fi o realitate și ce zic eu nu?

Cred ca trebuie sa fii foarte speriat de viață sa te plângi ca a venit un tip la tine să-ți spună ca te-a remarcat și ca vrea sa vorbească cu tine. De-aia ești virgina, Anastasia.

Și lasă-mă cu "fiecare e cu treaba lui și nu are timp...". Nu cred ca ai întârziat nicăieri ca te-a abordat Gigel de peste drum. Și sunt sigur ca dacă ii spui ca te grăbești și ca nu ai timp, nu fuge după tine.

| AnastasiaK a răspuns (pentru LoveSleep):

Da, boss, ție ți se cuvine timpul nostru. Proastă eu că nu stau după fiecare bou care are impresia că el e unicat și că n-au mai fost alți boi înaintea lui care să se bage în seamă cu mine. De fapt, eu sunt nesimțită și că-i refuz, ce naiba? Nu contează că am iubit sau că-s complet dezinteresată, cum îmi permit eu să-i supăr pe prințișorii care nu s-au tranformat încă din broscoi? Ai vrea și să ne f*tem acolo în mijlocul străzii când vin la mine, având în vedere că 1 minut nu mă face să întârzii nicăieri? Saau...mai bine nu, că v-a ****t soarta destul pe unii din câte văd.

| Ofiintă a răspuns (pentru AnastasiaK):

Le dai șah mat de fiecare dată.
Dar stai liniștită, le face plăcere să te contrazică doar de dragul de a o face.
Au impresia că o să le bagi în seamă până la nesfârșit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Pierderea lor. Pari o adevarata incantare.

19 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pe stradă în timp ce merg mi s-ar părea cam ciudat, dar într-un loc cât aștept ceva la o coadă e mai ok atâta timp cât începe cu ceva random nu vine să mă întrebe „bună ce faci" laughing

| alexalx1234 a răspuns:

Pentru ele nu e ok sa fie abordate pe strada pana cand vine unul cu bmw si aluia ii sar imediat in brate. Au prea multe arfe in cap.

| Emma30555 a răspuns (pentru alexalx1234):

Nu mai gândi asa, fetele nu sunt obligate sa accepte sa fie "agățate", sau sa vorbească cu necunoscuți pe strada, iar ala cu BMW de la tăticul lui e și mai de evitat ca poate are și tupeu si poate e vreun infractor. Agatatul pe strada poate fi ok doar în următoarea situație. Ești și tu cu un prieten sau mai mulți în parc de exemplu, și vedeți un grup de fete, iar băiatul mai îndrăzneț sau cu lipici poate sa abordeze cumva fetele, dar sa fie ceva drăguț, prietenește, nu vorbe de genul, ce frumoasa ești te doresc fiindcă nu e nimeni obligat sa fie cu cineva doar ca ala ii face un compliment. Dacă o sa ai vreodată vreo fiica nu cred ca o sa o cerți ca nu se lasă agatata le strada. Poți cunoaște fete în anturaj, la concerte, cluburi, la facultate, școală, locul de munca, la cursuri, și în timp ce stai la o coada cred ca e mai ok de socializat decât sa oprești o fata pe strada fiindcă e și periculos nu poți ști cu cine stai de vorba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt okey mai ales drogatele care trag din punga. Poate te și veoleaza vreuna norocosule.

| brokxy a răspuns:

Deci din cauza jigodiilor ca tine se tem unele fete sa iasa pe strada

| LoveSleep a răspuns (pentru brokxy):

Da, de-aia. E adevarat ca de cand au iesit bombardierii la agatat, au crescut dramatic cazurile de viol in public.

| TLF92 a răspuns:

Ai venit de la FARA SEX TV pardon FARA SENS laughing), se numeste hartuire sexuala ce vrei tu sa incerci mai ales daca sunt si cuplate respectivele

| TLF92 a răspuns:

Daca nu iti merge in era Instagram sau Facebook si cutia de mesaje iti e goala cum sa gandesti tu ca baiat ca ai sanse daca abordezi fete pe strada! bah e bine ca nu doare prostia fratioru'

| mmmmmattta69 a răspuns:

Daca ma bagi in sac, da