| DimLight a întrebat:

Intrebare pentru fete(trecute de 18)-practicati bondage, ati incerca? daca da, ce?

8 răspunsuri:
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Clar trebuie sa ai probleme cu capul sa vrei sa practici asa ceva...nu mi se pare normal a si inca un lucru! prin cuvantul bondage se mai intelege si sclav(sclav la pat)

| DimLight explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Cred ca esti tu putin dusa cu capul, nu ti se pare normal probabil nici sexul anal sau oral, nici sa conduci caruta sau masina, chiar nu aveam nevoie de raspunsul tau, merci-pa-pa (si intereseaza-te intai de felurile de bondage-de la soft-la-hardcore)

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru DimLight):

Eu ma refeream la cel sado-maso si daca chiar te interesa sa stii da ai dreptate sexul anal este scarbos iar cel orar de toata jena punct!

Si nasterea e de toata jena, imi pare rau ca a trebuit sa suporti asta mai bine taica-tu folosea prezervativ sau maicat-a isi lega trompele; usurel cu punctul ca il abuzezi ii dai in cap un semnu exclamarii, cam hardcore sado din partea ta.

Uhmm...deci cu alte cuvinte (dupa parerea ta) eu nici nu ar fi trebuit sa ma fi nascut din simplu-l fapt ca am idei de viata diferite de ale tale (niste idei care nu ranesc pe nimeni), mda...asta e acum nu toti ne nastem sanatosi la cap! o zi buna iti urez si mai usor cu ura sa nu te strici la stomacelhappy

Aa si inca un lucru eu nu te-am insultat deloc pe tine dar cred ca imi dau seama de ce tu nu te poti abtine deloc de la ati face frustrarile publice pe un site public, pentru ca te simti atacat pentru ca nu mai asa poate reactiona o persoana foarte frustrata (punct de vedere psihic) cand se simte atacatalaughing

Bina draga Lory inteleg ca tie iti place incet dar sigur sa ajungi la destinatie..se pare ca ai si un doctorat in psihologie de iti dai seama care este starea mea psihica in urma catorva fraze pe un site public. Ai dreptate si iti multumesc pentru grija pentru stomacelul meu insa din pacate tu adaugi afirmatii "din burta" si tragi concluzii evident gresite, unde am zis eu ca nu ar fi trebuit sa te nasti? am zis doar ironic(scuza-ma) dar ce sa inteleg cand opiniile diferite ale altora pe care ar trebui sa le accepti asa cum ai zis iti provoaca asa o jena?
putem discuta si elevat fara se na dam in cap cu semnul de exclamare.

Bine atunci uite cum sta treaba, suntem 2 persoane diferite cu opinii diferite care n-ar fi trebuit sa se contrazica unul pe altul din cauza asta, vorba ta se poate discuta si fara sa ne dam unu-l altuia in cap(la figurat vorbind)