Da desi stiu ca nu e tare ok
aveam un prof tanar si superbbbbb:Xpe langa toate mai era si foarte destept
si intr-o zi m-a intrebat daca vin la cursuri a doua zi
iar eu asa foarte "cu capu in nori" i-am zis ca nu stiu
la care el a zis ca sa incerc sa vin la toate cursurile
a trecut timpu...imi tot facea complimente,dar eu avand prieten nu prea il bagam in seama( atata doar ca imi era prof si nu puteam sa ma port cu el ca si cu alti baieti care nu imi placeau). Intr-o zi mi-a cerut numarul de telefon si eu evident nu i l-am dat, ca nu obisnuiam sa imi impart asa numarul de telefon la toata lumea
la care a doua zi cand nu am mers la curs a intrebat pe colega mea de mine si a zis ca sa i dea numarul meu de telefon ca sa vada daca nu am patit ceva de nu am venit la cursuri
si ce sa crezi? imi suna telu
eram cu prietenul meu(viitorul sot) si era profu:O:O:O m-a sunat sa ma intrebe ce fac
prietenului meu sigur ca nu ia convenit treaba asta desi i spuneam eu ca imi este doar prof( prietenul meu mereu zicea ink dinainte sa se intample asta ca la profu asta i placxe de mine, ca zicea ca se uita intr-un fel anume la mine).am mers din nou la curs a doua zi si m-a rugat sa i dau idul de mes( evident am spus ca nu...atata mai imi lipsea sa vada prietenul meu si id-ul "profului" in lista)si cum am zis eu ca nu il dau a zis catre colege sa il dea.Nik una nu a zis nimic, la care proful a zis care imi da id-ul ei are 2 puncte in plus la examen:O:O evident colegele au sarit sa il dea
si uite asa am tot vb cu proful pe mess,cand aveam cursuri seara si i ziceam ca nu am cu ce veni la ora aia el zicea sa stau pana la sf ca ma aduce el si de astea
pana in ziua in care mi-a zis ca el s-a indragostit de mine de cand a venit(el nu era din zona mea).Nu s-a intamplat nimic evident, pentru ca eu aveam prieten(era un om integru desi era tanar si chiar stia ce este respectul).La examene imi dadea note mai mici decat meritam
. dupa un timp a aflat de la niste colege ca ma marit
si apoi am aflta ca nu ne va mai preda el ca a plecat si il va incolui altcineva:
sincer, mereu am avut o parere de el ca nu am incercat o relatie cu el
|
Ooo da cum sa nu
Am avut o relatie d un an si jumatate cu profu meu d matematica. Era tanar . Si mereu ne intrrebam ce s-ar intampla daca am introduce oleaca intregii in fractie dupa ore in cancelaarie. Aveam 16 ani p atunci, acum am 12. Si as putea sa spun mai multe prostii pentur o amarata de fundita.
Inteleg, probabil te intereseaza astfel de povesti, dar de ce ai vrea sa apelezi la viata userilor TPU personala pentru a afla astfel de povesti. Puteai sa cauti ceva asemanator pe google
S-ar pute sa te intereseze filmul "Pretty little liars", in care pe langa multele evenimente interesante din film:., Aria, una dintre personajele principale, are o relatie secreta cu proful ei de engleza. Pana la urma pentru a putea fi impreuna proful, Ezra Fitz, demisioneaza de la ei de la scoala si se angajeaza in alte parta, insa pana atunci ei doi trec prin foarte multe
.
NU. Te poti indragosti de un profesor, dar daca ajungi sa iti si doresti o relatie cu el/ea e chiar aiurea Tu vei ajunge de rasul scolii, iar el/ea si-ar pierde slujba
Iti zic intr-un mesaj daca vrei ca aici nu pot sa afle toti .
Dhaa Mi'a placut de profu binee era inlocuitor pentru 3 saptamani. Era de desen, era ff bun.
shii intr-o zii eu visaaam [in ora luii] visam visaaam si se aude clopotelul si m-am ridicat din banca [eu tot visatoare] am dat peste el si i-am zis ca imi pare raau si el a zis n-are nimic papusa
de atuncii
[s-a intamplat acum cateva zile] si mentionez ca "profu" avea 18 ani
[era fiul profesorului] euu nu stiam de acest lucru
.Dar relatie[-x niciodata