| Miihaa a întrebat:

Intrebare pentru fete. V-ati cupla cu un baiat mai mic? De ce?
Ca varsta ma refer

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sub 25 nu. laughing Poate de la 25 incolo daca nu e diferenta mai mare de 3 ani.

| Roxin a răspuns (pentru Adry05):

Doamne Ajuta! Ma incadrez! laughing) Glumesc, evident.

| Miihaa explică (pentru Roxin):

Sa nu ii pun pe net intrebarile pe care mi le-a pus in privat. Se vede ca se joaca cam mult cu "scriitoarea"

| Roxin a răspuns (pentru Miihaa):

Banuiesc ce fel de intrebari sunt. laughing))

| Miihaa explică (pentru Roxin):

Salut! Eu sunt cam noua pe TPU. Cum putem sa ii reportam contul baiatului.
Nu prea sunt genul de persoana sa fac rautati, dar unele persoane traiesc doar pentru ca este interzis sa ucizi

| Roxin a răspuns (pentru Miihaa):

Contul cui?

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca nu ai aflat nici pana acum din ce motiv era sa moara pisica. :)) http://adevarul.ro/......index.html

| corbulalbrosu a răspuns:

Varsta nu poate reprezenta o piedica in cazul in care exista sentimente autentice de atractie, de compatibilitate dar mai ales dragoste si iubire adevarata. Viabilitatea si oportunitatea formarii unui cuplu trebuie in mod obligatoriu exploatata/incercata. Succes!

| PeFuga a răspuns:

Da. Cu 1-2 ani mai mic e ok. Dar cand aveam 18 ani nu as fi făcut asta. laughing

| Miihaa explică (pentru PeFuga):

Acum cati ani ai?
Eu cand aceam 20 am fost cu un baiat de 18. Imi placea de el ca era amuzant si era romantic. Era mai copil, dar ma simteam bine cu el, nu era nici urat

| Roxin a răspuns:

Iata si un exemplu de barbat adevarat. Touche!

| Roxin a răspuns:

Vezi cum am scos din tine barbatul adevarat? Cu o simpla replica. laughing)

| Miihaa explică:

Da.

| Miihaa explică:

Esti prea retardat baiatule. Traiesti doar pentru ca este interzis sa omori oameni

| dydda a răspuns:

Sincer am incercat. Flirtam cu unul cu un an jumate mai mic, ne-am sarutat, etc. La un moment dat l-am intrebat unde vrea sa se indrepte totul:
1. O relatie
2. Doar o joaca

Raspunsul lui a fost ca nu vrea ceva serios.

Deci e posibil ca atunci cand te cuplezi cu un baiat mai mic, sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda in privinta multor chestii

| notusedusernam3 a răspuns:

Diferenta sa fie de maxim un an