| denisa_9879 a întrebat:

Intrebare pentru fete, va deranjeaza daca baietul cu care stat are par pe piciore, or vret depilat?

21 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Deloc.Atat timp cat parul lui de picioare nu e mai mare ca parul meu din cap e okwinking

| nana a răspuns:

Salut ayilil. M-ai facut sa zambescrolling on the floor. Cred ca asta face parte din masculinizarea barbatului care este langa tine. Ce naiba nu este papusa gonflabila! Este un sex-apil si nu ar trebui sa te deranjeze. Iubeste persoana de langa tine asa cum este si cum ai ales-o. Sa fii iubita. Pup.
nana

| mgtow a răspuns:

Acel barbat care are par e barbat adevarat si daca se depileaza e o gaina...

| lextim a răspuns:

Eu nu suport barbatii parosi:O nu-mi place ca prietenul meu sa aiba par, nici macar pe maini (doar in cap) laughing

| alexa_9800 a răspuns:

Deloc chiar nu ma deranjeaza.doar de aceea este el barbathee hee

| shtephie a răspuns:

Prefer baietii/barbatii cu par pe picioarewinking

| eiliot a răspuns:

Nu lucru asta e normal la baieti daca se epileaza e si mai bine inseamna ca eu un baiat ingrijit

| Laura_2393 a răspuns:

Da...Depilat(pe maini si pe piceoare), rujat, fardat, si cu fustița daca se poatelaughing Vreau un barbat ce sa se ingrijeasca, dar nu sa fie o victima a modei. Nu ai decat sa ma crezi de pe vremea bunici dar prefer barbati cu par pe piceoare, nu stiu, pare mai masculin. Acum adevarul e ca gusturile nu se discuta...

| DeniiLov3 a răspuns:

Iubitul meu are par pe picioare ...SI nu ma deranjeaza chiar de loc happy
Mi se pare masculin.
Daca s-ar depila mi s-ar parea penibilhee hee
Il iubesc asa cum este love struck

| Zenithf a răspuns:

Acuma, drept sa spun eu (care sunt barbat), nu ma deranjeaza ca o fata sa aiba par pe picioare. thinking
Dar daca poarta ciorapi de culoarea piciorului, atunci este bine ca sa isi oxigeneze parul ala, ca arata urat sub ciorap. laughing
Mai nasol ii daca si-l rade, apoi cand incepe sa creasca, si se freaca de mine... :p

| cocoilno a răspuns:

Pe mine nu ma deranjeaza ca un baiat sa aiba par pe picioare. la urma urmei e bait :d dar o fata pe la 14-15 ani sa nu se fi depilat. asta mi se pare anormal

| catthshshshs a răspuns:

Nu ma deranjeaza, chiar deloc. Doar e barbat, nu?

| anonima_6654 a răspuns:

Mie imi plac baietii epilati dar daca mi-ar placea de un baiat nu mas uita la parul lui de pe picioarelaughinglaughing

| nobody_9468 a răspuns:

Eu i-am spus prietenului meu ca daca se epileaza sa-si ia adio de la sex cu minelaughing. Ia bagat altu' in cap ca daca se epileaza pe abdomen i se vad patratele mai bine, ca a inceput sa faca sala omul...laughing.
Nu-l vreau epilat, mi se pare ceva in plus la sex'appel cand ii vad parul de pe burta:X.Si pe picioare la fel, mi se pare total aiurea sa se epilezestraight face.

Bafta.

| paramore a răspuns:

Io nu vretz baiet depilat, eu vrau baiet paros pe chicioare ca n-are nimiclaughing

| lavynika a răspuns:

Nu imi plac baietii epilati.

| ana_6336 a răspuns:

laughing eu una nu vreau sa`mi imaginez un BAIAT epilat laughing adica pnmhee hee nu e fetita laughing

| lavinia1302 a răspuns:

Mai.nu stiu cum sa zic dar pentru un baiat sa se depileze e cam feminin nu crezi? happy

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu
e mai jenant la o fata
pentru ca o fata e mai ordonata, ingrijita etc
winking

| Munchkin a răspuns:

Eu il consider sexy cu par pe picioare. Cred ca l-as bate o luna daca s-ar epila.

| princess_1786 a răspuns:

Iub meu se epileaza si nu mi se pare nimic jenant dar daca nu s`ar epila nu l`as iubi mai putin.Il iubesc asa km e!