Da as putea, nu am locuit dar mergem in fiecare week-end la ei este ok.la mine e invers noi stam la parinti mei, m-am gandit sa ne mutam cu chirie dar fiinda e scumpa si intretinere si chiria etc am renuntat la ideea asta. sper ca in curand sa ne mutam la casuta noastra.noi ne intelegem f bine cu parinti mei dar as vrea totusi sa fim doar noi 2, chiar multa lume s-a mirat si mi-a zis ca am niste parinti de nota 10.la voi cum e situatia? sper ca tu sa stai doar cu prietenul tau. numai bine!
Pai la mine situatia e cam asa:are niste parinti prea minunati si ma inteleg super cu ei doar ca atunci cand o sa fie sa locuim impreuna cred ca m-as simti stanjenita si m-as gandi mereu sa nu gresesc cu ceva. dar daca am locui doar noi 2 cred ca ar fi mult mai bine. oricum mai e pana atunci dar intrebam de curiozitate.
Zoix! Intrebare de baraj.Cui i-ar conveni sa miroasa basinile unei acrituri de soacra si sa fie frecata la icre non-stop de ea? Sa vezi cum e cand te straduiesti sa faci totul bine, mai-mai de i-ai inchide gura, dar in loc de efectul scontat te alegi cu altul...Depinde de socri. Poate n-or fi toti asa.Sau depinde de tine daca reusesti sa faci fata unei asemenea situatii. Oricum, daca nu te intelegi bine cu ei si ai parte de o atmosfera tensionanta, in timp se deterioreaza si relatia.
App´. Da as putea de ce nu? SI sa zicem ca daca ar fi mici devergente. PrObabil. as pleca.
orika întreabă:
razadeluna întreabă: