Nu! niciodata nu m-as indragosti de un astfel de baiat:-&pentru mine este foarte important si fizicul, nu sa iesi cu el si sa rada si curcilepoate ca alte fete at putea sa placa pe Asa un baiat, dar eu nu
Fi politicoasa,nu te cunosc, nu ma cunosti si termina cu jignirile, prima data ia o carte de clasa a patra si invata cand se scrie cu cratima si cand nu si apoi vino sa-mi comentezi mie raspunsurile...iar apropo de asta nu cred ca ai sta cu unu fara dinti doar pentru ca are suflet bun sa fim seriosi.
Poate depinde de multe lucruri pentru e important felul in care ma simt eu langa el. si poate ca si prieteni l-as trimite la dentist sa-si rezolve problema pentru a scapa de complexul acesta.
Nu prea stiu Poate cu timpul da. Ma intereseaza si comportamentul nu numai fizicu`. probabil daca ar fi stirb si s`ar mai comporta si ca un porc i`as da cu jet. Dar, daca printr`un accident prietenul meu si-ar pierde un dinte sau ceva, cu siguranta nu m`as desparti de el. ar fi o copilarie :-s
Depinde de la fata la fata...nu toate gandim la fel sau ne comportam identic,fiecare are gandirea ei asa ca stai linitit, din atatea fete sigur vei avea o iubita + ca dintii "se pot repara", nu vei sta vesnic fara ei. Succes
E un defect dentar ce se poate ascunde, cand te indragostesti cu adevarat te indragostesti de caracter si de suflet nu de aspectul fizic, conteaza si acesta...dar problema lui se poate remedia... sper ca te-am ajutat:* ( iubitul meu are aceeasi problema ca si el, are un dinte pus dar pe mine nu ma deranjeaza deloc)
Categoric nu! :d
Dar poti avea sanse cu fete mai. nu stiu cum sa le zic. intelegi tu :d
Amici da. fara ezitate dar daca ar fi ceva iremediabil nu asi putea fi iubita lui doar daca este foarte frumos si se poate repara defectul acela...sincer nu asi putea fi cu un baiat care e stirb si urat si tot asa...dar sa stii ca iubire adevarata poate aparea cand nu te astepti eu mi-am spus doar parerea:d pa-pa
Nu conteaza cum areti pe dinafara.Conteaza sa iubesti a cea persoana si desigur aceea persoana sa te iubeasca.(Apropo daca tipa e aroganta I-ati gandul!)DA o fata se poate indragosti de un baiat stirb! Sper ca ti-am fost de folos.Succes!
Fizicul nu conteaza draga mea.conteaza cum va inteegeti, cum se comporta cu tine.si eu am avut un prieten care nu arata tocmai bine dar ma intelegeam foarte bine cu el si asta rupea toate barierele...eu te sfatuiesc sa nu il dai la o parte...Succes!