| Anya_1437 a întrebat:

Intrebare pentru fete!laughingVoi cum faceti sa atrageti un baiat?laughingCe replici aveti? si ce scheme?

Răspuns Câştigător
| kapfuncik a răspuns:

Eu, cind il intilnesc il salut zimbind, si privesc direct in ochi, doar trebuie sa stii ce privire.Cind suntem alaturi, nu-l iau in seama, iar pe drum sau pe holl iar ii zimbesc, ce il face sa se intereseze de mine...

7 răspunsuri:
| totem a răspuns:

Pe mine m-a atras una cu patul. fara replici, fara scheme.

| totem a răspuns:

Am uitat sa spun ca doar o noapte

| Elena_4068 a răspuns:

Pai eu nu fac nimic ei vin la mine, fi naturola daca nu merge trimite-mi un mesoj privat si mai vorbim.

| forever4you a răspuns:

Eu nici nu ma strofoc stii mai mult baietii se uita cum arati si asa ii atragii eu una am fost impreuna cu un baiat ca ne jucam adevar sau provocare si am fost provocata sa-l pup pe obraz a miscat capu si l-am sarutat si suntem impreuna... vorbeste cu prietenii si spune-le sa mai puna o vorba buna despre tinehappyBafta

| Ирина19 a răspuns:

Zimbesc cit mai des, il privesc intr-un mod inocent, rid la glumele lui, il ajut cind are nevoie, il incurajez, asta cind e necesar, insa de obicei actionez cu indiferenta, cind nu-i dai prea multa atentie doar atunci lupta pentru tine, bafta :*

| Happiness_3504 a răspuns:

Pai laughing mie imi vin replicile pe moment, deci nu le folosesc mereu pe aceleasi laughing sa fie ceva care sa'i amuze big grin le place asta
Si la scheme nu pot spune ca's experta ca nu e chiar coada ca la non-stop laughing

| beatrice2 a răspuns:

Pai eu sunt destul de amuzanta si ard mai tot timpul...se pare ca a merslaughing)