| yonut088 a întrebat:

Intrebare pentru fete: Voi cum preferati barbatii cu par pe picioare sau fara?

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Un barbat isi arata barbatia prin felul lui de a fi. Trebuie sa fie curat si ingrijit, parul de pe picioare nu-l consider un impediment intr-o relatie.
Iar daca el vrea sa se epileze, pe picioare, o face pentru ca sa se simta el mai bine. In schimb, in alte parti ale corpului...nu prea trec cu vederea.hee hee

29 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Auzi, bibicule, la caracter si cultura esti deja ireprosabil, de ai ajuns sa te macine atari "detalii"?! Si daca vreuna ar pune accent, prin absurd!, pe asa ceva, in detrimentul celor morale, crezi cumva ca ati face o pereche "traznet"?!

lolita
| lolita a răspuns:

Cu, ca daca este prea epilat am impesia ca sunt cu o fata in pat. rolling on the floor

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sa fie un par scurt nu ca o blana de urs laughing Ca na! E barbat.Doar nu o sa se epilezehee hee

| JustMeFlory a răspuns:

Pe picioare se accepta, pe maini...in alta parte NU!happy

| albastrel a răspuns:

Mi-e indiferent ...eu nu ma uit la parul de pe picioare ci la ceea ce are in cap.intrebare...daca il cunosti la sf toamnei sau inceputul ierni, adica cand nu se mai pot imbraca in pantalonii scurti si incepi cu el o relatie, ajungi sa il iubesti si vara POC! descoperii ca are parul pe picioare cum tie nu iti place... ce faci? im pui sa se epileze? si daca el nu e de acord? va despartiti? rolling on the floorrolling on the floor

| maria a răspuns:

Cred ca inainte de toate trebuie sa fie curat si ingrijit, cat despre par, sa fie el asa cum este natural ( caci de aceea e brabat). Decenta, bunul simt, educatia te determina sa ai o igiena corespunzatoare.Prin urmare, daca un barbat are o pilozitate excesiva e necesar sa urmeze un tratament ( daca e o problema hormonala), sa mearga la cosmetica. Preferabil daca nu merge la cosmetic, dar e curat si ingrijit sa nu isi expuna pilozitatea in public, dupa-mi modesta parere.

| MarYoBenucci a răspuns:

Pentru fete... daca omu se duce la sala si are par pe piept laughing nu i se m-ai vad muschii laughing app nu e m-ai frumos .sa-i vezi muschii decat sa ii vezi parul laughingwinking si in plus ganditi`va ca vremea s-a schimbat... numai este cum a fost 1 data pe vremea lu ceausescuwinking

| MM a răspuns:

Cu.De asta sunt barbati.

| annda a răspuns:

La ce vad in ultimu timp barbati epilati dati cu ulei si imbracati in roz pe strada ii prefer pe cei cu!

| iri a răspuns:

Sincer, fara imi place mai mlt, mi se pare mai sexy.

| aneta a răspuns:

Daca ma iau dupa fizic. avand in vedere ca mie imi plac baietii care par mai maturi eu prefer cu par... dar oricum nu ma slua dupa asta intr-o relatie:p

| mariamaya08 a răspuns:

Mie una mi-e indiferent, deoarece ei fac ce vor cu corpul lor. Dar bine, daca e un par mai rar si mai scurt e okay. dar sa nu aiba blana pe picioare! laughing

| georgy_1418 a răspuns:

Nu conteaza asta...barbatul s-a nascut cu par pe picioare nu sa si l ia.

| withoutme a răspuns:

Daca tine la tine tear iubi chiar daca esti din cap pan in picioare plin de par.

| jane_5414 a răspuns:

Nu conteaza.Important e sa ma iubeasca si sa il iubesc.

| gabrieladima a răspuns:

E barbat, nu? doar nu e femeie sa se epileze? Stiu ca in zilele noastre se epileaza si barbatii dar mi se pare o prostie.

| cutza a răspuns:

Sincer... mie idiferent, conteaza doar sa nu ma sperii de el nici la fata, nici la comportament si nici ca personalitate!

| Andreeame21 a răspuns:

Cu par, ca doar e barbat nu? ar fi ciudat sa mergem impreuna in baie sa ne epilam pe picioare.

| mm_8352 a răspuns:

thinking sa fie scurt. in general nu-mi plac parosii.:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place la un barbat sa fie ingrijit.Nu ma deranjeaza parul de pe picioare, atata timp cat prin alte parti e ras...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iubesti...il iubesti asa cum e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Without

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti multumesc ca ai pus intrebarea asta astfel am aflat si eu raspunsul
si

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stiti ca iubitul meu este pilos (paros)rau si asta e chiar sexy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate sa fie si cu par ca majoritatea au par pe picioare, dar nu ca la maimuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara ce-s maimute sau cccccccccccccce?

| .LoLo. a răspuns:

Mie in general fara. dar daca te place cu adevarat.

| verny a răspuns:

Da ce mai ziceti de cei care au spatele acoperit tot cu par?