Un barbat isi arata barbatia prin felul lui de a fi. Trebuie sa fie curat si ingrijit, parul de pe picioare nu-l consider un impediment intr-o relatie.
Iar daca el vrea sa se epileze, pe picioare, o face pentru ca sa se simta el mai bine. In schimb, in alte parti ale corpului...nu prea trec cu vederea.
Auzi, bibicule, la caracter si cultura esti deja ireprosabil, de ai ajuns sa te macine atari "detalii"?! Si daca vreuna ar pune accent, prin absurd!, pe asa ceva, in detrimentul celor morale, crezi cumva ca ati face o pereche "traznet"?!
Sa fie un par scurt nu ca o blana de urs Ca na! E barbat.Doar nu o sa se epileze
Mi-e indiferent ...eu nu ma uit la parul de pe picioare ci la ceea ce are in cap.intrebare...daca il cunosti la sf toamnei sau inceputul ierni, adica cand nu se mai pot imbraca in pantalonii scurti si incepi cu el o relatie, ajungi sa il iubesti si vara POC! descoperii ca are parul pe picioare cum tie nu iti place... ce faci? im pui sa se epileze? si daca el nu e de acord? va despartiti?
Cred ca inainte de toate trebuie sa fie curat si ingrijit, cat despre par, sa fie el asa cum este natural ( caci de aceea e brabat). Decenta, bunul simt, educatia te determina sa ai o igiena corespunzatoare.Prin urmare, daca un barbat are o pilozitate excesiva e necesar sa urmeze un tratament ( daca e o problema hormonala), sa mearga la cosmetica. Preferabil daca nu merge la cosmetic, dar e curat si ingrijit sa nu isi expuna pilozitatea in public, dupa-mi modesta parere.
Pentru fete... daca omu se duce la sala si are par pe piept nu i se m-ai vad muschii app nu e m-ai frumos .sa-i vezi muschii decat sa ii vezi parul si in plus ganditi`va ca vremea s-a schimbat... numai este cum a fost 1 data pe vremea lu ceausescu
La ce vad in ultimu timp barbati epilati dati cu ulei si imbracati in roz pe strada ii prefer pe cei cu!
Daca ma iau dupa fizic. avand in vedere ca mie imi plac baietii care par mai maturi eu prefer cu par... dar oricum nu ma slua dupa asta intr-o relatie:p
Mie una mi-e indiferent, deoarece ei fac ce vor cu corpul lor. Dar bine, daca e un par mai rar si mai scurt e okay. dar sa nu aiba blana pe picioare!
Daca tine la tine tear iubi chiar daca esti din cap pan in picioare plin de par.
E barbat, nu? doar nu e femeie sa se epileze? Stiu ca in zilele noastre se epileaza si barbatii dar mi se pare o prostie.
Sincer... mie idiferent, conteaza doar sa nu ma sperii de el nici la fata, nici la comportament si nici ca personalitate!
Cu par, ca doar e barbat nu? ar fi ciudat sa mergem impreuna in baie sa ne epilam pe picioare.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: